Σάββατο 1 Απριλίου 2017

ΑΠΟΚΑΤΑΣΤΑΣΗ ΟΔΟΣΤΡΩΜΑΤΟΣ ΚΑΙ ΛΗΨΗ ΜΕΤΡΩΝ ΑΣΦΑΛΕΙΑΣ ΖΗΤΑ Ο ΛΙΜΕΝΑΡΧΗΣ





Σε συνέχεια της δημοσίευσης μας με θέμα την κακή κατάσταση του οδοστρώματος της παραλιακής οδού του Αγίου Νικολάου (δείτε εδώ), πληροφορηθήκαμε από έγκυρη πηγή ότι ο Λιμενάρχης Λ. Αιδηψού, κ. Δανίκας Σωτήρης, απέστειλε σχετική υπηρεσιακή επιστολή στον Περιφερειάρχη Στερεάς Ελλάδας, κ. Μπακογιάννη Κώστα, τον Αντιπεριφερειάρχη, κ. Σπανό Φάνη, τη Δήμαρχο Ιστιαίας-Αιδηψού, κ. Ευσταθίου Λίνα και την Αντιδήμαρχο Δ.Ε. Αιδηψού, κ. Λουκατζίκου Άννα.

Στην επιστολή, η οποία κοινοποιήθηκε και στο Αστυνομικό Τμήμα Αιδηψού, ο Λιμενάρχης κάνει έκκληση και ζητά την άμεση αποκατάσταση ζημιών του οδοστρώματος στον παραλιακό δρόμο Λ. Αιδηψού - Αγίου Νικολάου έως την παραλία Ριβιέρα καθώς και τη λήψη μέτρων ασφαλείας για τους λουόμενους.


Αναλυτικότερα, στο έγγραφο αναφέρεται ότι η Λιμενική Αρχή γίνεται καθημερινά αποδέκτης διαμαρτυριών από πολίτες για την κακή κατάσταση του οδοστρώματος. Κατόπιν ελέγχου που διενήργησε η υπηρεσία, διαπιστώθηκε πως η υφιστάμενη κατάσταση εγκυμονεί σοβαρούς κινδύνους και χρήζει άμεσης αποκατάστασης προς αποφυγήν ατυχήματος διερχόμενων οχημάτων και πεζών.

Επίσης, ο κ. Δανίκας επισημαίνει στην επιστολή του ότι, εν όψει θερινής περιόδου, απαιτείται η τοποθέτηση προστατευτικών κιγκλιδωμάτων- μπαρών στην παραλία Αγίου Νικολάου, η οποία συγκεντρώνει χιλιάδες λουόμενους και υφίσταται κίνδυνος τραυματισμού αυτών από τυχόν πτώση οχήματος ή μοτοσικλέτας στην παραλία.

Θεωρούμε, λοιπόν, δεδομένο ότι οι αρμόδιες αρχές θα επιδείξουν γρήγορα αντανακλαστικά και θα προχωρήσουν άμεσα στην εκτέλεση των επιβεβλημένων, για την ασφάλεια όλων μας, έργων.






Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου