Σάββατο 1 Απριλίου 2017

ΕΙΜΑΣΤΕ ΠΡΩΤΑΘΛΗΤΕΣ




Ο επίλογος της φετινής επιτυχημένης πορείας των κορασίδων του Σύλλα Αιδηψού έκλεισε με το βαθμολογικά αδιάφορο παιχνίδι με τον Πρωτέα Σχηματαρίου, στο οποίο η ομάδα μας επικράτησε με μεγάλη άνεση, παρότι το μυαλό των κορασίδων και των φιλάθλων βρισκόταν στην απονομή του κυπέλλου που θα ακολουθούσε μετά τον αγώνα. 
Με τελικό σκορ 81-49, οι κορασίδες του Σύλλα αναδείχθηκαν και επίσημα πρωταθλήτριες της Ένωσης Σωματείων Καλαθοσφαίρισης Ανατολικής Στερεάς Ελλάδας και Εύβοιας (Ε.Σ.Κ.Α.Σ.Ε.) 2016-2017.

Τον αγώνα, εκτός από τον μεγάλο αριθμό φιλάθλων, παρακολούθησαν ο βουλευτής Ευβοίας, κ. Κεδίκογλου Σίμος, ο Αντιπεριφερειάρχης σε θέματα τουρισμού, αθλητισμού και πολιτισμού, κ. Κοντζιάς Γιάννης, η Δήμαρχος Ιστιαίας-Αιδηψού, κ. Ευσταθίου Λίνα, η Αντιδήμαρχος Δ.Ε. Αιδηψού, κ. Λουκατζίκου Άννα, μέλη του Δημοτικού Συμβουλίου του Δήμου Ιστιαίας-Αιδηψού, και ο αναπληρωτής Διευθύνοντος Συμβούλου του ΟΛΝΕ, κ. Τσιρογιαννίδης Γιάννης, οι οποίοι στη συνέχεια έκαναν την απονομή των μεταλλίων και του κυπέλλου στην πρωταθλήτρια ομάδα του Σύλλα.

Συγχαρητήρια στη διοίκηση, στο τεχνικό επιτελείο και, φυσικά, στις αθλήτριες της ομάδας που κατάφεραν να μας κάνουν όλους υπερήφανους, παρά τις ελλείψεις και δυσκολίες που κλήθηκαν να αντιμετωπίσουν στην τρέχουσα αγωνιστική περίοδο.

Ας χαρούμε τις πρωταθλήτριες στις φωτογραφίες που ακολουθούν. 
















































































Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου