Κυριακή 7 Απριλίου 2019

ΠΗΡΕ ΤΟ ΝΤΕΡΜΠΙ ΤΟΥ ΒΟΡΡΑ Η ΑΙΔΗΨΟΣ ΑΠΕΝΑΝΤΙ ΣΤΟΥΣ ΩΡΕΟΥΣ




Με 3-2 επικράτησε σήμερα η Αιδηψός του Α.Ο. Ωρεών στο βορειοευβοιώτικο ντέρμπι της Α΄ κατηγορίας σε αγώνα που έγινε στο γήπεδο της Ιστιαίας για την 24η αγωνιστική του πρωταθλήματος.

Με αυτή τη νίκη η Αιδηψός συνεχίζει να διατηρείται ψηλά στην κατάταξη του βαθμολογικού πίνακα της κατηγορίας και συγκεκριμένα στην έκτη θέση, ενώ τα πράγματα στενεύουν για τους Ωρεούς όσον αφορά την υπόθεση παραμονή. Η ομάδα του Θανάση Γουρνά βρίσκεται στην τρίτη απ’ το τέλος θέση και όπως όλα δείχνουν θα πέσουν τέσσερις ομάδες από την Α’ δεδομένου ότι και οι εκπρόσωποι της Εύβοιας στη Γ’ Εθνική όπως όλα δείχνουν του χρόνου θα αγωνίζονται στα τοπικά πρωταθλήματα του νομού. Άρα στις επόμενες έξι αγωνιστικές οι Ωρεοί, που έχουν ένα όχι και τόσο βατό πρόγραμμα θα πρέπει να υπερβάλουν εαυτό αν θέλουν να σώσουν, για φέτος την παρτίδα.

Στα του αγώνα τώρα, οι Ωρεοί μπήκαν πιο δυνατά και κατάφεραν να προηγηθούν, μετά όμως το εικοσάλεπτο η Αιδηψός ισορρόπησε το ματς και κατάφερε να ισοφαρίσει. Στο δεύτερο μέρος η ομάδα του Γιώργου Δημητρίου πήρε τα ηνία του αγώνα και κατάφερε να πετύχει ακόμη δύο γκολ και να «κλειδώσει» τη νίκη. Οι Ωρεοί σκόραραν ξανά και μπήκαν στο παιχνίδι όταν πλέον ήταν πολύ αργά, στις καθυστερήσεις του αγώνα και έτσι η Αιδηψός έφυγε νικήτρια από την Ιστιαία.

Να σημειώσουμε ότι πριν την έναρξη του αγώνα κρατήθηκε ενός λεπτού σιγή στη μνήμη του Προέδρου του Α.Ο. Αγίου Δημήτρη Αναγνώστου, που έφυγε χθες από τη ζωή σε ηλικία 50 ετών χτυπημένος απ’ την επάρατη νόσο.

Στο κομμάτι της διαιτησίας, καλή ήταν η διαιτησία του Γιώργου Κασομούλη, ενώ αρκετά καλοί ήταν και οι βοηθοί Κωνστάντιος και Αντωνίου Χ.

Χρονολόγιο αγώνα

Σουτ του Αθανασίου Ι. για τους Ωρεούς έδιωξε σε κόρνερ ο Ψαρράς

13΄ Ο Μπιμπάι Ι. εκτέλεσε φάουλ και ο Δ. Μαυρούτσικος έδιωξε δύσκολα σε κόρνερ.

21΄ 1-0 ΓΚΟΛ για τους Ωρεούς: Ο Αθανασίου Δ. έβγαλε έξυπνη πάσα στον Καπλανάι, που τον είχε ξεχάσει η άμυνα της Αιδηψού και αυτός με ωραίο μακρινό σουτ έκανε το 1-0

28΄ 1-1 ΓΚΟΛ για την Αιδηψό: Ο Αθανασίου Δ. γύρισε επικίνδυνα τη μπάλα στον τερματοφύλακά του, ο Μαυρούτσικος Δ. έδιωξε, η μπάλα όμως στρώθηκε στον Φώτου Χ. ο οποίος με κεφαλιά ισοφάρισε.

57΄ Ο Αθανασίου Δ. εκτέλεσε φάουλ, αρχικά ο Ψαρράς έδιωξε, η μπάλα στρώθηκε στον Τζαφεράι αυτός πλάσαρε, όμως η μπάλα κατέληξε τελικά άουτ

68΄ Σουτ του Αναστασιάδη για την Αιδηψό, η μπάλα πέρασε άουτ.

70΄ 1-2 ΓΚΟΛ για την Αιδηψό: Ο Αντιάνο Μπιμπάι με σουτ μέσα απ’ την περιοχή έδωσε προβάδισμα στην Αιδηψό.

72΄ Κεφαλιά απ’ τον Α. Μπιμπάι απέκρουσε ο Μαυρούτσικος Δ.

81΄ 1-3 ΓΚΟΛ για την Αιδηψό: Ο Ιντρίτ Μπιμπάι με πλασέ μέσα απ’ την περιοχή έκανε το 1-3

90΄ +1΄ 2-3 ΓΚΟΛ για τους Ωρεούς: Ο Μαργέτης διαμόρφωσε το τελικό 2-3

Συνθέσεις

Α.Ο. Ωρεών (Γουρνάς): Μαυρούτσικος, Τζαφεράι, Καπλανάι, Αθανασίου Ι. (76΄ Μαργέτης), Τόουρφρε, Κατσός, Μούστος (40΄ λ.τ. Αναγνωστάκης), Μαυρούτσικος Ι., Ένεχ, Αθανασίου Δ. (80΄ Μπαλάνος), Σταματονικολός

Α.Ο. Αιδηψός (Δημητρίου): Ψαρράς, Φώτου Κ., Καραγκούνης, Γλύκος, Αναγνώστου Μ., Στεργίου Η., Γοργομάτης (20΄ λ.τ. Σαββόπουλος), Φώτου Χ. (61΄Αναστασιάδης), Μπιμπάι Α. (70΄ Αναγνώστου Ν.), Μπιμπάι Ι., Στεργίου Α. (89΄ Καρμάι)

Διαιτητής: Κασομούλης Γιώργος. Βοηθοί: Κωνστάντιος Κ. – Αντωνίου Χ.























Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου