Κυριακή 2 Δεκεμβρίου 2018

«ΟΛΥΜΠΙΑ» ΝΙΚΗ ΤΗΣ ΑΙΔΗΨΟΥ ΜΕΣΑ ΣΤΟΝ ΟΛΥΜΠΟ ΓΥΜΝΟΥ





Πέρασε νικηφόρα σήμερα μέσα από τη Γυμνού η Αιδηψός, όπου επικράτησε με 3-0 του Όλυμπου για το πρωτάθλημα της Α’ κατηγορίας Εύβοιας.

Οι γηπεδούχοι μπήκαν αρκετά δυνατά στο παιχνίδι έχοντας μάλιστα και δύο δοκάρια. Ένα με τον μετά από κεφαλιά του Μπισμπικόπουλου μόλις στο 3΄ λεπτό της αναμέτρησης και ένα στο 19΄ έπειτα από εκτέλεση φάουλ του Ντούρμα. Η Αιδηψός όμως κατάφερε να μετουσιώσει την ευκαιρία που της δόθηκε σε γκολ κι έτσι με τον Α. Μπίμπαϊ άνοιξε το σκορ στο 15΄ λεπτό, ενώ διπλασίασε τα τέρματά της στο τέλος του πρώτου μέρους με γκολ του Αργ. Στεργίου.

Στην επανάληψη οι γηπεδούχοι μπήκαν και πάλι δυνατά στο παιχνίδι έχοντας αρκετές καλές φάσεις. Όμως η Αιδηψός με πολύ καλή αμυντική λειτουργία έφερε το ματς στα μέτρα της και 89’ ο Καπλανάι που είχε περάσει ως αλλαγή κατάφερε να διαμορφώσει το τελικό 0-3.


Διαιτητής: Φώτης 
Βοηθοί: Πριόνας – Δελχάς

Όλυμπος Γυμνού 


Προπονητής: Κοντογιάννης

11άδα
Σακκής Αθ., Κιούσης (55΄ Μήτρου), Σακκής Ν. (75΄ Τσούμαρης), Ρουμπής, Μπισμπικόπουλος, Αργύρης Η., Ντούρμας, Κουτσαυλής, Γιακούμπα, Κηρύκος, Αργύρης Σπ. (70΄ Κατεμάντιο).

Αναπληρωματικοί
Μήτρου Α, Καρλατήρας Π., Τσούμαρης Κ., Μωραΐτης Κ., Βλάχος Γ., Κατεμάντιο Τ., Ρούμπης Ι.


Α.Ο. Αιδηψός 

Προπονητής: Δημητρίου Γιώργος

11άδα
Κυριακού, Φώτου Κ. (70΄ Σαββόπουλος), Αφένδρας, Καππές, Γλύκος, Στεργίου Η., Φώτου Χ. (52΄ Καπλανάι), Γοργομάτης (90΄ Αναγνώστου), Μπϊμπάι Α., Μπϊμπάι Ι. (75΄ Σαμπάι), Στεργίου Α.

Αναπληρωματικοί
Καπλανάι Μ., Αναγνώστου Ν., Σαμπάι Ε., Μιλάνι Φ., Παπατζίκος Κ., Σαββόπουλος Β., Γάσπαρης Β.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου