Κυριακή 2 Δεκεμβρίου 2018

ΝΕΟ Δ.Σ. ΣΤΟ ΣΥΛΛΟΓΟ ΓΟΝΕΩΝ ΤΡΙΩΝ ΤΕΚΝΩΝ ΑΙΔΗΨΟΥ «Η ΑΓΙΑ ΤΡΙΑΔΑ»



Εκλογές για την ανάδειξη νέου διοικητικού συμβουλίου στο Σύλλογο Γονέων Τριών Τέκνων Αιδηψού «Η Αγία Τριάδα» πραγματοποιήθηκαν σήμερα Κυριακή, 2 Δεκεμβρίου 2018, στην αίθουσα του Πνευματικού Κέντρου Λ. Αιδηψού.

Για την εκλογική διαδικασία στήθηκαν 3 κάλπες. Μία για την εκλογή νέου Διοικητικού Συμβουλίου, μία για την εκλογή του νέου Προέδρου του Συλλόγου και τέλος, μία τρίτη για την εκλογή εκπροσώπων στην Ομοσπονδίας πολυμελών οικογενειών με τρία τέκνα Ελλάδος (Ο.Π.Ο.Τ.Τ.Ε).

Πρόεδρος του Διοικητικού Συμβουλίου του Συλλόγου εκλέχθηκε ο Γιώργος Στέφος με 47 ψήφους σε σύνολο 51 ενώ τα μέλη που εξελέγησαν είναι οι Θεοδώρου Κυριακή (29 ψήφοι), Πανουργιάς Ιωάννης (29 ψήφοι), Νικολέρη Κωνσταντίνα (28 ψήφοι) και Στέφου Ελευθερία (24 ψήφοι). Αναπληρωματικά μέλη εξελέγησαν οι Κάβουρα Ανθούλα, Κουτσογιωργάκη Μαρίνα και Γεροστάθη Αναστασία.

Επίσης, οι Στέφος Γεώργιος και Πανουργιάς Ιωάννης εξελέγησαν εκπρόσωποι για την Ο.Π.Ο.Τ.Τ.Ε.

Τέλος, ο Πρόεδρος του Συλλόγου Γονέων Τριών Τέκνων Αιδηψού «Η Αγία Τριάδα», Γιώργος Στέφος, σε επικοινωνία του με το EdipsosPost δήλωσε πως ευχαριστεί όλα τα μέλη του Συλλόγου για την εμπιστοσύνη που έδειξαν στο πρόσωπό του.



Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου