Πέμπτη 30 Ιανουαρίου 2020

ΕΚΔΗΛΩΣΗ ΠΡΟΣ ΤΙΜΗΝ ΤΗΣ ΕΥΒΟΪΚΗΣ ΕΠΙΧΕΙΡΗΜΑΤΙΚΟΤΗΤΑΣ







Από τον Εμποροεπαγγελματικό Σύλλογο Αιδηψού λάβαμε και δημοσιεύουμε:


Την καθιερωμένη ετήσια εκδήλωση προς Τιμήν της Ευβοϊκής επιχειρηματικότητας πραγματοποίησε την Δευτέρα 27 Ιανουαρίου το Επιμελητήριο Εύβοιας. 


Στην ίδια εκδήλωση που αποτέλεσε μια από κοινού διοργάνωση με την ΟΜΟΣΠΟΝΔΙΑ ΕΜΠΟΡΙΟΥ ΚΑΙ ΕΠΙΧΕΙΡΗΜΑΤΙΚΟΤΗΤΑΣ ΕΥΒΟΙΑΣ και την ΟΜΟΣΠΟΝΔΙΑ ΕΠΑΓΓΕΛΜΑΤΙΩΝ ΒΙΟΤΕΧΝΩΝ ΕΜΠΟΡΩΝ ΕΥΒΟΙΑΣ, οι εν λόγω Φορείς μέσα από ένα κλίμα σύμπνοιας και παραγωγικής συνεργασίας, έκοψαν πίτα για το νέο έτος.

Η όλη εκδήλωση ήταν αφιερωμένη κυρίως στην επιχειρηματικότητα. Ωστόσο όπως εξελίχθηκε αποτέλεσε μια εκδήλωση που σηματοδοτεί μια νέα εποχή για την Εύβοια, αφού όπως ανακοινώθηκε, για πρώτη φορά το νησί μας αξιολογείται από την Πολιτεία ως νησιωτική περιοχή και θα συμπεριληφθεί σε προνόμια που απολαμβάνουν αντίστοιχες περιοχές. Αυτό ανακοίνωσαν στις σύντομες τοποθετήσεις τους οι εκπρόσωποι του Υπουργείου Ναυτιλίας και Νησιωτικής Πολιτικής, δικαιώνοντας έτσι τις συνεχείς προσπάθειες του Επιμελητηρίου και της Προέδρου κας Αγιοστρατίτη - για την ένταξη της Εύβοιας στο χάρτη της προνομιακής νησιωτικής πολιτικής της χώρας. Η εξαγγελία της βραδιάς επιβεβαίωσε την αρχή αυτής της νέας εποχής για το νησί μας. Ήταν η στιγμή που οι εκπρόσωποι του Υπουργείου έκαναν γνωστό ότι σε πρώτο χρόνο, η Εύβοια θα συμπεριληφθεί στο σχέδιο του υπό διαμόρφωση ειδικού επενδυτικού χρηματοδοτικού Ταμείου, το οποίο θα είναι εστιασμένο στην επιχειρηματικότητα και συνδεδεμένο με το νησιωτικό χώρο και τη θαλάσσια οικονομία, παρέχοντας πλέγμα εργαλείων, όπως εγγυοδοσία, κεφάλαια κίνησης, χρηματοδότηση απασχόλησης κλπ.

Στην εκδήλωση το Επιμελητήριο τίμησε επιχειρηματίες και ευβοϊκές επιχειρήσεις που κατάφεραν στο δύσκολο οικονομικό περιβάλλον όχι απλά να επιβιώσουν, αλλά να αναπτυχθούν, να καινοτομήσουν και να δώσουν θέσεις εργασίας, ενισχύοντας ταυτόχρονα τις προοπτικές ανάκαμψης της τοπικής μας οικονομίας. Ιδιαίτερη χαρά για τον Εμποροεπαγγελματικο Σύλλογο Αιδηψού τα δυο βραβεία που απονεμήθηκαν σε ανθρώπους του τόπου μας 

Στον κ. ΒΡΥΝΙΩΤΗ ΚΩΝΣΤΑΝΤΙΝΟ (εταιρεία VRINIOTIS WINES). Το βραβείο απένειμε ο κ. Κυριαζόπουλος Ευάγγελος Γ.Γ. Λιμένων, Λιμενικής Πολιτικής & Ναυτιλιακών Επενδύσεων. 

Στον Λιμενάρχη Αιδηψού κ.ΣΩΤΗΡΗ ΔΑΝΙΚΑ για την βοήθεια του στην διοργάνωση της REGATTA EVIA 

Ένα μεγάλο ευχαριστώ και στα καταστήματα που πρόσφεραν τα γλυκίσματα και ποτά που υπήρξαν στην είσοδο της εκδήλωσης κατά την διάρκειά της.

ΖΑΧΑΡΟΠΛΑΣΤΕΙΟ ΔΗΜΗΤΡΙΟΥ
ΖΑΧΑΡΟΠΛΑΣΤΕΙΟ ΜΑΧΑΙΡΑΣ
VRINIOTIS WINES
ΚΩΣΤΑΝΤΙΝΟΣ ΧΑΤΖΗΣ
ΝΤΕΛΜΠΕΝΤΕΡΗΣ ΑΘΑΝΑΣΙΟΣ 

Θερμά συγχαρητήρια στο Επιμελητήριο Εύβοιας και στην Ομοσπονδία Εμπορικών Συλλόγων Εύβοιας για την άψογη διοργάνωση.



Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου