Δευτέρα 25 Μαρτίου 2019

ΒΑΡΙΑ ΗΤΤΑ ΤΗΣ ΑΙΔΗΨΟΥ ΣΤΟΝ ΕΚΤΟΣ ΕΔΡΑΣ ΑΓΩΝΑ ΜΕ ΤΟΝ ΤΑΜΥΝΑΪΚΟ



Με 4-0 επιβλήθηκε ο Ταμυναικός στο «Τσαρπάλειο» της Αιδηψού δείχνοντας ότι εκτός των δύο πρωτοπόρων του πρωταθλήματος καμιά άλλη ομάδα μέχρι στιγμής δεν τον έχει κερδίσει εντός ή εκτός έδρας.
Το συγκρότημα του Γιάννη Καρβέλη παρότι δεν είχε στο αρχικό σχήμα τους Κούτρα,  Μιτακίδη, και εκτός αποστολής λόγω τραυματισμού τον Τσούτση, έχασε και τον Λεωνίδα Πιλάτη με τραυματισμό στην φάση του γκολ,  παρατάχθηκε με αρκετά νέα παιδιά  στο αρχικό σχήμα δείχνοντας ότι έχει παρόν , αλλά και λαμπρό μέλλον αν συνεχίσει να επενδύει σε αυτή την πολύ ελπιδοφόρα «πιτσιρικαρία».
Η Αιδηψός ήρθε στο Αλιβέρι με μια εντεκάδα ελλείψεις και παρά το τελικό 4-0 που μπορεί να είναι βαρύ η ομάδα του Γιώργου Δημητρίου στάθηκε αξιοπρεπέστατα και έδειξε ότι έχει και αυτή πολύ μέλλον σαν ομάδα με πολλά νέα και ελπιδοφόρα παιδιά από την περιοχή της Αιδηψού.
Ο Ταμυναικός μπήκε δυνατά στο παιχνίδι και απείλησε με την έλευση των δέκα πρώτων λεπτών όταν στο δίλεπτο 10′-11′ έχασε διπλή ευκαιρία με τους Λ. Πιλάτη και Λάμπρου, Βρέττο να νικιούνται από τον εξαιρετικό Ψαρρά.
Ο Ψαρράς έδειξε ότι είναι σε εξαιρετική μέρα και στο 15′ λεπτό πέφτοντας με αυτοθυσία στα πόδια του Λάμπρου κρατώντας το 0-0.
Στο 22′ ο Βρέττος σέντραρε ο Λ. Πιλάτης πρόλαβε το Ψαρρά και με πλασέ από δύσκολη θέση έκανε το 1-0 για τον Ταμυναικό παρά την προσπάθεια του Λύκου πάνω στην γραμμή, στην φάση του γκολ τραυματίστηκε ο Λέωνίδας Πιλάτης και αντικαταστάθηκε από τον Πομάρες.
Στο 33′ ο «σεληνιασμένος» τον τελευταίο καιρό Βασίλης Αναστασίου έπιασε έναν κεραυνό έξω από την περιοχή με την μπάλα να καρφώνεται με δύναμη στην δεξιά γωνία του Ψαρρά που έπεσε αλλά δεν μπόρεσε να αποτρέψει το «μοιραίο» για την Αιδηψό με το 2-0 να είναι γεγονός για τον Ταμυναικό.
Το β’ ημίχρονο ξεκίνησε με την Αιδηψό να προσπαθεί να πετύχει ένα τέρμα που θα την έβαζε ξανά στην διεκδίση κάτι καλού στον αγώνα.
Ο Παπατζίκος βρέθηκε μόνος απέναντι από τον Γούναρη καθυστέρησε και τον έκοψαν οι αμυντικοί του Ταμυναικού στο 52′.
Ο βραχύσωμος επιθετικός της Αιδηψού ήταν πάλι μοιραίος για την ομάδα όταν τροφοδοτήθηκε από τον Χοτζάι αλλά σε επίδειξη αλτρουισμού επιχείρησε πάλι πάσα αντι για σουτ με ακόμα μία καλή φάση  να περνά για τους φιλοξενούμενους στο 62′.
Ο Ταμυναικός αφυπνίστηκε πήρε μέτρα στο γήπεδο και στο 75′ είδε τον Ψαρρά να απογειώνεται και να διώχνει σε κόρνερ το σουτ του Ποδαρά.
Στο 80′ είχαμε την καλύτερη στιγμή της Αιδηψού στον αγώνα ο Καρμάι γύρισε στη περιοχή εκεί ο Γοργομάτης σούταρε με την μπάλα να περνάει λίγο έξω από το κάθετο δοκάρι του Γούναρη.
Ο Ταμυναικός κράταγε το καλύτερο για το τέλος στο 85′ ο Πομάρες μετά από κούρσα τριάντα μέτρων έβγαλε ασίστ στον Γιώργο Κοκκάλα με το Ερετριανό επιθετικό των γηπεδούχων να πλασάρει άψογα τον Ψαρρά και να κάνει το 3-0.
Στο 90′ ο Βασίλης Αναστασίου πέτυχε το δεύτερο του γκολ στον αγώνα όταν έκανε το σουτ έξω από την περιοχή ο Ψαρράς έκανε κακή εκτίμηση η μπάλα πέρασε την γραμμή χωρίς να πάει στα δίχτυα ο 2ος βοηθός Άγγελος Παππάς έδειξε σέντρα πολύ σωστά  ο διαιτητής Μάριος Πόγκας έδειξε σέντρα μαζί με την λήξη του αγώνα προς γενική έκπληξη όλων με το 4-0 να είναι το τελικό αποτέλεσμα.











Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου