Σάββατο 9 Ιουνίου 2018

ΣΤΕΨΗ ΓΙΑ ΤΙΣ ΠΡΩΤΑΘΛΗΤΡΙΕΣ ΤΟΥ ΣΥΛΛΑ ΚΑΙ ΦΙΛΙΚΟ ΜΕ ΠΑΝΑΘΗΝΑΙΚΟ




Για δεύτερη συνεχή χρονιά τα κορίτσια του Σύλλα Αιδηψού κατέκτησαν το πρωτάθλημα κορασίδων της Ε.Σ.Κ.Α.Σ.Ε., προσθέτωντας ακόμα μια κούπα στη συλλογή της ομάδας τους.

Το μεσημέρι του Σαββάτου, 9 Ιουνίου 2018, στο κλειστό γυμναστήριο Λ. Αιδηψού οι κορασίδες μας αναμετρήθηκαν φιλικά με την πρωταθλήτρια ομάδα παγκορασίδων του Παναθηναϊκού, η οποία βρέθηκε στην Αιδηψό για τη στέψη των πρωταθλητριών.

Αμέσως μετά το τέλος του αγώνα, ακολούθησε η απονομή των μεταλλίων και του κυπέλου από την Πρόεδρο του Νομικού Προσώπου Δημοσίου Δικαίου του Δήμου Ιστιαίας-Αιδηψού, Μυρτώ Παπαϊωάννου, και τον Αντιπρόεδρο της Ε.Σ.Κ.Α.Σ.Ε., Αντώνη Κανέλλο, αντίστοιχα.

Η διοίκηση του Σύλλα θέλοντας να ευχαριστήσει όλους όσους συνέβαλαν στην κατάκτηση του πρωταθλήματος αλλά και συμμετείχαν στη σημερινή φιέστα απονομής αναφέρει:

Ο Σύλλας ευχαριστεί τον Παναθηναϊκό Α.Ο που παραβρέθηκε στη γιορτή του τμήματος Κορασίδων για την απονομή του Πρωταθλήματος 2017-2018.

Την ΕΣΚΑΣΕ εκπροσώπησαν ο Αντώνης Κανέλλος που έκανε και την απονομή με τον Γιάννη Αλεξίου, ενώ το Δήμο Ιστιαιας Αιδηψού εκπροσώπησε η Μυρτώ Μαρία Παπαϊωάννου από το Ν.Π.Δ.Δ. υπεύθυνη αθλητισμού και πολιτισμού η οποία έδωσε τα μετάλλια στις αθλήτριες του Σύλλα.

Ο Σύλλας επίσης ευχαριστεί τον κόουτς Μάκη Φώτου για την συμβολή του στην κατάκτηση αυτού του στόχου, τον Στάθη Πολίτη που καθοδήγησε την ομάδα στο τελευταίο κρίσιμο ματς με τον Απόλλωνα Χαλκίδας που ήταν για την ομάδα τελικός!

Επίσης ευχαριστούμε τον κόουτς Παναγιώτη Μιχαήλ που συνόδευσε με επιτυχία την ομάδα στη Πάτρα στο Πανεπαρχιακο και τέλος τον κόουτς Αργύρη Κουβαρά που προπονεί όλο αυτό το διάστημα τα κορίτσια.





































































Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου