Τρίτη 12 Ιουνίου 2018

ΓΙΑΝΝΗΣ ΤΣΙΡΟΓΙΑΝΝΙΔΗΣ: ΛΕΙΤΟΥΡΓΕΙ Ο ΟΛΝΕ ΑΕ;





Πέρασε ήδη ένας χρόνος για το νέο διοικητικό συμβούλιο του ΟΛΝΕ ΑΕ και είμαστε στην αρχή της καλοκαιρινής- τουριστικής περιόδου του 2018 με τις λιμενικές εγκαταστάσεις στη Βόρεια Εύβοια, από Ψαροπούλι μέχρι Ηλία, σε κατάσταση εγκατάλειψης παρουσιάζοντας σημαντικές ελλείψεις και εμφανή προβλήματα όπως ενδεικτικά αναφέρουμε ότι τα περισσότερα pillars δεν λειτουργούν, καμένες λάμπες στους στύλους φωτισμού, μη λειτουργούσες ηλεκτρονικές και ηλεκτρικές μπάρες, ασυντήρητες δέστρες (παπάδες ) και μεταλλικές σκάλες, μη ύπαρξη βαφών σήμανσης και επικίνδυνων σημείων, κατεστραμμένες πινακίδες ΟΛΝΕ ΑΕ και κώδικα οδικής κυκλοφορίας, ξανά τους δημοτικούς κάδους σκουπιδιών εντός των χερσαίων ζωνών των λιμένων, καθαριότητα προβληματική.

Δίκαιες λοιπόν οι φωνές, η αγανάκτηση και τα παράπονα τοπικών παραγόντων από ΩΡΕΟΥΣ μέχρι ΛΙΜΝΗ, όταν ο κ. Πρόεδρος και Διευθύνων Σύμβουλος του ΟΛΝΕ αντί ενεργειών και άμεσης δράσης προβαίνει σε ΥΠΟΣΧΕΣΕΙΣ και Ευχολόγια σε συνεντεύξεις του σε τοπικά ραδιόφωνα.

Πως ο κ. Παπανδρέου υπόσχεται ότι θα αναπτυχθεί ο λιμένας των Ωρεών (όπως η χωροθέτηση, κατασκευή κοινόχρηστων τουαλετών, κλπ) χωρίς προηγουμένως να έχει χαραχθεί η γραμμή αιγιαλού και να έχει δημοσιευθεί η ΕΣΑΛ (καθορισμός χρήσεων γης και όρων δόμησης χερσαίας ζώνης);

H προχειρότητα στις αποφάσεις και τη διοίκηση καταδεικνύεται από τις ΠΑΡΕΜΒΑΣΕΙΣ -ΓΚΑΦΕΣ στην προβλήτα του Αγιοκάμπου και στα κάγκελα της παραλίας Λουτρών Αιδηψού χωρίς να έχουν πρωτίστως ακολουθηθεί οι σωστές και νόμιμες διαδικασίες.

Υπάρχει ΠΡΟΒΛΗΜΑ φανερό στη λειτουργία του οργανισμού που είναι πιστοποιημένος με ISO 9001, ΕΛΟΤ 1429, ISO 140.001 κλπ. και απογυμνωμένος πλέον μετά από μια σειρά παραιτήσεων υπαλλήλων, οι δε σχέσεις των μελών του διοικητικού Συμβουλίου σύμφωνα και με πρόσφατη επιστολή της Νομαρχιακής επιτροπής του ΣΥΡΙΖΑ στα μαχαίρια (προφανής η αγανάκτηση ακόμη και μελών του ΔΣ όσον αφορά τις διοικητικές ικανότητες και αποφάσεις του εκλεκτού κ. Παπανδρέου)!

Πώς μπορεί να λειτουργήσει ομαλά και εύρυθμα ο τόσο ζωτικής και νευραλγικής σημασίας για ολόκληρο το Νομό Οργανισμός με όλα τα παραπάνω;

Οι απορροφήσεις δε των πιστώσεων έργων ΠΔΕ 2017 μέχρι τώρα ΜΗΔΕΝΙΚΕΣ.

Ασήμαντες βέβαια λεπτομέρειες για τη Διοίκηση του ΟΛΝΕ οι Πύλες διαβατηριακού ελέγχου Αιδηψού, Κύμης, Καρύστου, οι εντάξεις και απεντάξεις ζωνών καθώς και η λειτουργία των Υδατοδρομίων που δρομολογήθηκαν από το προηγούμενο διοικητικό συμβούλιο.

Χρειάζονται οι δημόσιες σχέσεις, καλά τα FORUM, τα γήπεδα, τα Ε.Σ.Υ, οι συγγενείς και πρόσφατοι φίλοι, ο ΟΛΝΕ όμως είναι ΛΙΜΑΝΙΑ, εύχομαι δε να μην γίνει Οργανισμός Λιμναζόντων Νέων Έργων.

ΚΑΛΟ ΚΑΛΟΚΑΙΡΙ Σύντροφοι.


Λ. Αιδηψού, Ιούνιος 2018


Γιάννης Τσιρογιαννίδης
Πρώην Αναπληρωτής Διευθύνοντα Συμβούλου Οργανισμού Λιμένων Νομού Ευβοίας

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου