Τρίτη 3 Οκτωβρίου 2017

ΜΕ ΑΠΟΛΥΤΗ ΕΠΙΤΥΧΙΑ ΟΛΟΚΛΗΡΩΘΗΚΕ ΤΟ ΠΡΩΤΟ ΠΟΛΥΑΘΛΗΤΙΚΟ ΦΕΣΤΙΒΑΛ ΕΥΕΞΙΑΣ ΑΙΔΗΨΟΥ




Από το Δήμο Ιστιαίας - Αιδηψού λάβαμε και δημοσιεύουμε το ακόλουθο δελτίο τύπου:

Επιτυχία μεγαλύτερη της αναμενόμενης, σημείωσε τελικά το πρώτο πολυαθλητικό φεστιβάλ Αιδηψού, που ολοκληρώθηκε χθες μέσα σε πανηγυρικό κλίμα. Ακόμη και αυτές οι δυσμενείς καιρικές συνθήκες δεν μπόρεσαν να σταθούν εμπόδιο στην πολύ μεγάλη συμμετοχή του κόσμου, που με την ζωντανή παρουσία του, εντυπωσίασε τους εκπροσώπους των πολλών ΜΜΕ, οι οποίοι κάλυψαν την εκδήλωση, προβάλλοντας την Αιδηψό και την ευρύτερη περιοχή μας.

Οι συμμετοχές των αθλητών ξεπέρασαν κάθε προσδοκία φτάνοντας τις 300, ενώ εντυπωσίασε η μεγάλη συμμετοχή των παιδιών σε όλα τα αθλήματα. Μεταξύ των αθλητών ήταν και η Δήμαρχος Ιστιαίας-Αιδηψού κ. Λίνα Ευσταθίου, η οποία έλαβα μέρος και τερμάτισε στον αγώνα δρόμου 5 χλμ.

Το φεστιβάλ, που ολοκληρώθηκε χθες το απόγευμα μέσα σε γιορταστικό κλίμα, διοργανώθηκε από τον Δήμο Ιστιαίας-Αιδηψού σε συνεργασία με την ATP Training και τελούσε υπό την αιγίδα του Υπουργείου Αθλητισμού, της UNESCO Πειραιώς και Νήσων, του ΕΟΤ και της Πρεσβεία της Τσεχίας

Ο Δήμος Ιστιαίας-Αιδηψού ευχαριστεί θερμότατα τους παραπάνω φορείς, καθώς επίσης και τους χορηγούς χωρίς τη βοήθεια των οποίων το φεστιβάλ δεν θα είχε την επιτυχία που σημείωσε.

Ευχαριστεί επίσης:

Όλους τους εθελοντές που βοήθησαν για την άψογη διεξαγωγή του φεστιβάλ.

Την Αστυνομία, το Λιμενικό Σώμα, το ΕΚΑΒ για την βοήθειά τους στην ασφαλή διεξαγωγή των αγώνων.

Όλους τους πολιτιστικούς, αθλητικούς συλλόγους και ιδιώτες για την στήριξη σε πολλούς τομείς και γενικότερα όλους όσους βοήθησαν για την διεξαγωγή του Φεστιβάλ.






Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου