Δευτέρα 2 Οκτωβρίου 2017

ΜΕ ΠΟΛΛΕΣ ΣΥΜΜΕΤΟΧΕΣ ΟΙ ΑΓΩΝΕΣ ΔΡΟΜΟΥ ΤΟΥ 1ΟΥ EDIPSOS MULTISPORT & WELLNESS FESTIVAL





Με ιδανικές, για τους αθλητές, καιρικές συνθήκες πραγματοποιήθηκε την Κυριακή, 1 Οκτωβρίου, το δεύτερο αγωνιστικό σκέλος του 1ου Edipsos Multisport & Wellness Festival με τον ημιμαραθώνιο Αιδηψού των 21 χλμ., τους αγώνες δρόμου 5 και 10 χλμ. και τον παιδικό αγώνα δρόμου.

Ο αριθμός συμμετεχόντων, ανάμεσά τους και αρκετοί κάτοικοι της περιοχής, ήταν πραγματικά εντυπωσιακός, καθώς ανήλθε στους 250 δρομείς όλων των ηλικιών, με τον μικρότερο να είναι μόλις 3 και τον μεγαλύτερο 86 ετών! 


Το διήμερο των αγώνων παρακολούθησε, μεταξύ άλλων γνωστών προσώπων από τον καλλιτεχνικό και πολιτικό χώρο, και ο αθλητικός δημοσιογράφος Γιάννης Θεοδωρακόπουλος, ο οποίος σε μίνι συνέντευξή του κατά τη διάρκεια διεξαγωγής των αγώνων δρόμου μίλησε με τα καλύτερα λόγια τόσο για την όμορφη Αιδηψό όσο και για την άψογη διοργάνωση του φεστιβάλ και τόνισε πως πρέπει "να αγαπάμε τον αθλητισμό γιατί στον αθλητισμό μπορούν να συμμετέχουν όλοι, από 2 έως 105 ετών", πράγμα που απεδείχθη έμπρακτα κατά τη διάρκεια του τριήμερου φεστιβάλ.

Ας κλείσουμε, λοιπόν, με τα λόγια του κ. Θεοδωρακόπουλου "να αγαπάμε τον αθλητισμό" και ας ευχηθούμε του χρόνου το Edipsos Multisport & Wellness Festival να είναι πάλι εδώ για να μας γεμίσει ενέργεια!

Ένα μεγάλο μπράβο σε όλους για το υπέροχο τριήμερο!!








































































































































Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου