Τετάρτη 12 Ιουλίου 2017

ΜΕΓΑΛΩΝΕΙ Ο ΣΤΟΛΟΣ ΤΩΝ ΑΠΟΡΡΙΜΜΑΤΟΦΟΡΩΝ ΤΟΥ ΔΗΜΟΥ ΙΣΤΙΑΙΑΣ-ΑΙΔΗΨΟΥ





Σε συνέχεια του Δελτίου Τύπου που λάβαμε από το Δήμο Ιστιαίας - Αιδηψού στις 13 Ιουνίου 2017 με τίτλο


ΠΡΟΣΦΟΡΑ ΤΡΙΩΝ ΣΥΓΧΡΟΝΩΝ ΟΧΗΜΑΤΩΝ ΚΑΘΑΡΙΟΤΗΤΑΣ ΠΡΟΣ ΤΟΝ ΔΗΜΟ ΜΑΣ ΑΠΟ ΤΟΝ ΔΗΜΑΡΧΟ ΑΜΑΡΟΥΣΙΟΥ Γ. ΠΑΤΟΥΛΗ 

το οποίο και δημοσιεύουμε παρακάτω ως έχει μαζί με την αντίστοιχη φωτογραφία που μας εστάλη, σας παρουσιάζουμε σχετικό φωτογραφικό υλικό ενός εκ των απορριμματοφόρων οχημάτων.

Τα σχόλια δικά σας!


Δελτίο Τύπου

Τρία σύγχρονα οχήματα καθαριότητας αποκτά ο Δήμος Ιστιαίας-Αιδηψού. Τα οχήματα αποτελούν ευγενική προσφορά του Δήμου Αμαρουσίου με πρωτοβουλία του Δημάρχου του και Προέδρου της ΚΕΔΕ κ. Γιώργου Πατούλη.

Η Δήμαρχος Ιστιαίας-Αιδηψού κ. Λίνα Ευσταθίου με σημερινή επιστολή της ευχαρίστησε θερμά τον Δήμαρχο Αμαρουσίου για την άμεση ανταπόκριση στο αίτημα του Δήμου μας.

Η ανέξοδη απόκτηση των τριών οχημάτων καθαριότητας είναι ένα μόνο από τα αποτελέσματα των πολύ καλών δημοσίων σχέσεων του Δήμου μας και της Δημάρχου, καθώς επίσης και της ενεργού συμμετοχής τους σε φορείς, που άπτονται των τοπικών συμφερόντων.

Η πολιτική εξωστρέφειας του Δήμου μας τόσο εντός όσο και εκτός συνόρων, αποτελεί τον μόνο δρόμο που οδηγεί προς την εποικοδομητική ανάπτυξη της Περιοχής μας. Τα αποτελέσματα αυτής της πολιτικής θα είναι πολύπλευρα και θα φανούν πολύ σύντομα. 



Φωτογραφικό υλικό απορριμματοφόρου οχήματος














Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου