Τετάρτη 26 Απριλίου 2017

ΠΡΟΒΟΛΗ ΤΗΣ ΕΥΒΟΙΑΣ ΜΕ ΠΛΑΝΑ ΑΠΟ ΤΗΝ ΑΙΔΗΨΟ





Μετά την δυναμική προσπάθεια εξωστρέφειας και προβολής που έκανε η Περιφέρεια Στερεάς Ελλάδας το χειμώνα που μας πέρασε, ταξιδεύοντας από πρωτεύουσα σε πρωτεύουσα και από πόλη σε πόλη, με στόχο να δώσει το μήνυμα ότι η Στερεά Ελλάδα υπάρχει και αποτελεί έναν ελκυστικό τουριστικό προορισμό στην καρδιά της Ελλάδας, ήρθε η ώρα οι ξένοι τουριστικοί πράκτορες και δημοσιογράφοι να επισκεφθούν το νησί μας ως προσκεκλημένοι της Περιφέρειας και να γνωρίσουν τις ομορφιές της Εύβοιας.

Έπειτα από πρωτοβουλία και ενέργειες της Περιφέρειας Στερεάς Ελλάδας σε συνεργασία με τον ΕΟΤ Ρωσίας, Ρώσοι δημοσιογράφοι και συνεργείο λήψης επισκέφθηκαν για 2 ημέρες την Εύβοια, συγκεκριμένα τα Δρακόσπιτα στην Κάρυστο, τη Χαλκίδα, τη Λίμνη, την Αιδηψό και τα Λιχαδονήσια, για να γυρίσουν ένα 15λεπτο video με τα hot σημεία του νησιού μας, το οποίο θα διανεμηθεί σε όλους τους μεγάλους τουριστικούς πράκτορες της Ρωσίας.

Ο Αντιπεριφερειάρχης Τουρισμού, Αθλητισμού και Πολιτισμού, κ. Γιάννης Κοντζιάς, με φόντο το βράχο της Αιδηψού, ανέφερε, μεταξύ άλλων, για λογαριασμό του σποτ:

Η Εύβοια είναι το δεύτερο μεγαλύτερο νησί της χώρας, ένας αγαπημένος τόπος, τον οποίο οι Έλληνες επιλέγουν για να κάνουν τις διακοπές τους. Είναι πολύ κοντά στην πρωτεύουσα της χώρας και στο αεροδρόμιο Ελευθέριος Βενιζέλος και εμείς στην Στερεά Ελλάδα γνωρίζουμε καλά ότι είναι ένας ιδανικός προορισμός 4 εποχών. Ο επισκέπτης έχει τη δυνατότητα να απολαύσει τα ιστορικά μνημεία, τη γαστρονομία, τη φιλοξενία των κατοίκων και πολλές δράσεις εναλλακτικού τουρισμού.

Η Εύβοια είναι ανερχόμενος τουριστικός προορισμός, διαθέτει υποδομές που μπορούν να ικανοποιήσουν κάθε γούστο, από μεγάλα ξενοδοχεία 5 αστέρων έως και αρκετά τουριστικά καταλύματα που απευθύνονται σε μεσαία βαλάντια. Επίσης, στην Εύβοια ο επισκέπτης έχει τη δυνατότητα να κάνει μονοήμερες αποδράσεις σε άλλους γειτονικούς προορισμούς όπως τους Δελφούς -το κέντρο του κόσμου-, τα Μετέωρα αλλά ακόμα και την πρωτεύουσα της χώρας, την Αθήνα.

Σίγουρα η Εύβοια μπορεί να αποτελέσει μοναδική ευκαιρία για να απολαύσει κανείς τις διακοπές του στην Ελλάδα. Είναι ιδανικός προορισμός για yachting, με το βραβευμένο από το National Geographic σύμπλεγμα των Πεταλιών στη Ν. Εύβοια, το λιμανάκι των Ωρεών που αποτελεί ορμητήριο για εξορμήσεις στο Αιγαίο αλλά και τις μονάδες λουτροθεραπείας και SPA της Αιδηψού, μια από τις μεγαλύτερες λουτροπόλεις της Ευρώπης.



  









Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου