Πέμπτη 13 Απριλίου 2017

ΕΠΕΣΕ Η ΑΥΛΑΙΑ ΤΟΥ ΕΚΤΟΥ ΤΟΥΡΝΟΥΑ 3ON3 BASKETBALL




Με πολύ πάθος και ένταση διεξήχθη ο τελικός ανδρών ανάμεσα στις ομάδες Thalassa Hotel (Θεοδώρου, Στεφάνου, Παναγιωτόπουλος, Πολίτης) και Πουθενάδες (Καλαϊτζίδης, Μανδρουκάκης, Φιλίππου, Φώτου), με την πρώτη να κερδίζει τον αγώνα με τελικό σκορ 16-12.

Πριν τον μεγάλο τελικό, πραγματοποίηθηκαν οι 2 ημιτελικοί της κατηγορίας μεταξύ των ομάδων Platania B.C. (Κυριακού, Πάλλας, Φώτου, Χράπαλος) - Πουθενάδες και Τhalassa Hotel - 3 και ο κούκος (Αναστασιάδης, Μαροζούμης Β, Μαυροζούμης Σ, Τρουπής) με τελικό σκορ 13-16 και 16-14 αντίστοιχα.

Στην κατηγορία Παίδων, ο τελικός είχε διαδικαστικό χαρακτήρα καθώς η ομάδα Chiqiuta Banana (Μαυροζούμης, Μαυρομιχάλης, Σούρας, Χριστόπουλος) είχε ήδη κατακτήσει το κύπελλο λόγω της βαθμολογικής διαφοράς από τη δεύτερη ΤΠΤΜ (Μάντελος, Μαυρίδης, Κουτσουμπάκης, Παπανικολάου).


Στην τρίτη και μικρότερη κατηγορία της διοργάνωσης, την κατηγορία Junior, νικήτρια αναδείχθηκε η ομάδα L.A. Stars (Κούτρας, Φακίτσας, Κούτρας και Μαρίνογλου).

Πριν την απονομή κυπέλλου του τελικού των ανδρών ο πρόεδρος του Σύλλα Αιδηψού, κ. Μαυροζούμης Γιάννης, θέλησε να ευχαριστήσει εκ μέρους όλου του Δ.Σ. και των αθλητών τον αναπληρωτή Διευθύνοντα Σύμβουλο, κ. Τσιρογιαννίδη Γιάννη, για την παραχώρηση του χώρου στάθμευσης από τον ΟΛΝΕ απονέμοντάς του τιμητική πλακέτα.

Τέλος, όλοι ανανέωσαν το ραντεβού τους για το έβδομο 3on3 Basketball Tournament το 2018.








































































Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου