Σάββατο 11 Μαρτίου 2017

ΔΥΟ ΒΗΜΑΤΑ ΠΡΙΝ ΤΟ ΚΥΠΕΛΛΟ ΟΙ ΚΟΡΑΣΙΔΕΣ ΤΟΥ ΣΥΛΛΑ




ΠΡΩΤΑΘΛΗΜΑ ΚΟΡΑΣΙΔΩΝ ΕΣΚΑΣΕ –Β΄ΦΑΣΗ –ΣΑΒΒΑΤΟ 11-3-17

ΣΥΛΛΑΣ ΑΙΔΗΨΟΥ –Γ.Σ.ΑΥΛΙΔΑΣ 94-46


Δυο βήματα πριν το Κύπελλο της ΕΣΚΑΣΕ , δυο αγώνες πριν την απόλυτη κυριαρχία στη Στερεά Ελλάδα βρίσκονται οι Κορασίδες του ΣΥΛΛΑ Αιδηψού. Απομένουν δυο αγώνες μέχρι το πιάσιμο του ονείρου για τα κορίτσια του Μάκη Φώτου (με τον Αλέξανδρο στην Αρτάκη στις 25 Μαρτίου και με τον Πρωτέα Σχηματαρίου στην Αιδηψό την 1η Απριλίου).

Στον αγώνα με τον ΓΣ Αυλίδας τώρα ....

Με πίεση από τα πρώτα δευτερόλεπτα σε όλο το γήπεδο, πολλές ατομικές ενέργειες αλλά και με όλες τις παίκτριες του ΣΥΛΛΑ στο παρκέ να αποδίδουν στο έπακρο, οι Κορασίδες του Φώτου έδειξαν για άλλη μια φορά τη θέλησή τους για την πρωτιά στο πρωτάθλημα της ΕΣΚΑΣΕ. Δεν άφησαν ούτε μια στιγμή περιθώρια αμφισβήτησης της κυριαρχίας τους και έτσι ήρθε εύκολα το 94-46.

Στα αξιοσημείωτα είναι ότι στο ημίχρονο του αγώνα δέχτηκαν στα αποδυτήρια τα συγχαρητήρια για όσα έχουν πετύχει ως τώρα, από τη δήμαρχο Ιστιαίας -Αιδηψού κα Ευσταθίου Λίνα που υποσχέθηκε κάθε βοήθεια στα κορίτσια στην παραπέρα πορεία τους και ότι δρομολογούνται και έργα που θα αλλάξουν την εικόνα του γηπέδου.


ΔΙΑΙΤΗΤΕΣ: Βαρσαμάς , Μασλατζίδης Λ.

ΔΕΚΑΛΕΠΤΑ: 25-15, 24-05, 24-10, 21-16

ΣΥΛΛΑΣ ΑΙΔΗΨΟΥ (ΦΩΤΟΥ): 

Ρηγοπούλου 7, Καπόλου 6, Καπλάναι 3, Λούμη Θ 2, Λούμη Σ 2, Νίτσογλου 28, Φώτου, Τσαβόνι 36, Πατσούρα 6, Παπακοσμά, Μαμάνη, Υδραίου 4,

Γ.Σ. ΑΥΛΙΔΑΣ (Φραγκούλης): 
Χαρίση 6, Παπακώστα Γ., Πολυτήρα Κ. 10, Πολυτήρα Β 2, Τσότρα, Παπακώστα Β 2, Μπεληγιάννη Β. 6, Λιάκου 18, Μπεληγιάννη Γ2, Στογιάννη, Φραγκούλη


Δελτίο Τύπου

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου