Σάββατο 11 Μαρτίου 2017

ΑΚΥΡΩΘΗΚΑΝ ΣΗΜΕΡΑ, ΣΥΝΕΧΙΖΟΝΤΑΙ ΑΥΡΙΟ ΟΙ ΙΣΤΙΟΔΡΟΜΙΕΣ ΤΗΣ Β ΦΑΣΗΣ ΤΟΥ ΠΕΡΙΦΕΡΕΙΑΚΟΥ ΠΡΩΤΑΘΛΗΜΑΤΟΣ ΙΣΤΙΟΠΛΟΪΑΣ








Στους Ωρεούς πραγματοποιείται αυτό το Σαββατοκύριακο, 11 και 12 Μαρτίου, η Β φάση του Περιφερειακού Πρωταθλήματος Ιστιοπλοΐας Κεντρικής Ελλάδος, κατηγορίας Optimist και Laser 4.7. 



Δυστυχώς, οι ακατάλληλες καιρικές συνθήκες που επικρατούν τις τελευταίες μέρες στην περιοχή, δεν επέτρεψαν να ξεκινήσει ο αγώνας στις 12.00 το μεσημέρι όπως είχε προγραμματιστεί με την επιτροπή του αγώνα να αναγκάζεται να αναβάλλει τις ιστιοδρομίες για τις 14.00 το μεσημέρι και στη συνέχεια να δώσει νέα αναβολή για τις 16.00 το απόγευμα. Στο διάστημα αυτό οι αθλητές έκαναν την προετοιμασία των σκαφών τους, αλλά εν τέλει η επιτροπή αποφάσισε να ακυρώσει τις σημερινές ιστιοδρομίες μιας και ο καιρός δεν επέτρεπε τη διεξαγωγή τους.

Το αγωνιστικό διήμερο θα συνεχιστεί όμως αύριο και, καιρού επιτρέποντος, οι ιστιοδρομίες θα ξεκινήσουν στις 10.00 το πρωί. Τέλος, στις 16.00 το απόγευμα της Κυριακής, θα πραγματοποιηθεί η απονομή των επάθλων στους νικητές.


Ας στηρίξουμε όλοι με την παρουσία μας τον Ναυτικό Όμιλο Διαύλου Ωρεών και ας κάνουμε μια βόλτα αύριο στους γραφικούς Ωρεούς. 








Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου