Σάββατο 19 Νοεμβρίου 2016

Η ΕΥΒΟΙΑ ΕΝΩΜΕΝΗ ΓΙΑ ΤΟΝ ΤΟΥΡΙΣΜΟ



Η Εύβοια ενωμένη για τον τουρισμό.
Η Στερεά προχωρά μαζί με τους δικούς της ανθρώπους.

Στην 32η διεθνής έκθεση τουρισμού Philoxenia που συνιστά τον απόλυτο προορισμό για όλους τους επαγγελματίες του κλάδου του τουρισμού βρίσκονται και οι δικοί μας άνθρωποι εκπροσωπώντας την Αιδηψό, την Εύβοια αλλά και ολόκληρη τη Στερεά Ελλάδα.

Για το 2016, η σημαντικότερη τουριστική έκθεση της χώρας υποδέχεται επαγγελματίες και κοινό στις 18-20 Νοεμβρίου, στο Διεθνές Εκθεσιακό & Συνεδριακό Κέντρο Θεσσαλονίκης, παράλληλα με τη διεθνή έκθεση ξενοδοχειακού και επαγγελματικού εξοπλισμού, Hotelia.

Ο Αντιπεριφερειάρχης Τουρισμού, Αθλητισμού και Πολιτισμού, κος Γιάννης Κοντζιάς, ο Πρόεδρος της Ένωσης Ξενοδόχων Ευβοίας, κος Μιλτιάδης Χέλμης, ο Πρόεδρος και ο Αντιπρόεδρος του Συλλόγου Ιδιοκτ. Τουριστικών Καταλυμάτων Νοτίου Ευβοίας και Σκύρου, κ.κ. Σιλβέστρος Αλάμπεης και Βαγγέλης Αγγελής αντίστοιχα, καθώς και η Πρόεδρος του Συλλόγου Ξενοδόχων Αιδηψού, κα Ελένη Φώτου, και η Γενική Γραμματέας του Συλλόγου, κα Σίσσυ Σταραντζή, αλλά και πολλοί ακόμη ενώνουν τις δυνάμεις τους και εκπροσωπούν επάξια τον τόπο μας.... γιατί κάθε γωνιά της Στερεάς είναι μοναδική.




Από αριστερά: κος Μιλτιάδης Χέλμης, κος Γιάννης Κοντζιάς, κα Ελένη Φώτου, κα Σίσσυ Σταραντζή, κος Σιλβέστρος Αλάμπεης και κος Βαγγέλης Αγγελής

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου