Πέμπτη, 17 Νοεμβρίου 2016

ΑΠΑΝΤΗΣΗ ΔΗΜΟΥ ΙΣΤΙΑΙΑΣ-ΑΙΔΗΨΟΥ ΣΤΗ ΧΘΕΣΙΝΗ ΜΑΣ ΑΝΑΡΤΗΣΗ «ΔΙΕΘΝΕΣ ΣΥΝΕΔΡΙΟ ΙΑΜΑΤΙΚΗΣ ΙΑΤΡΙΚΗΣ ΣΤΗΝ ΑΙΔΗΨΟ»Σε συνέχεια της χθεσινής μας ανάρτησης με τίτλο Διεθνές Συνέδριο Ιαματικής Ιατρικής στην Αιδηψό (δείτε εδώ), λάβαμε από το Δήμο Ιστιαίας - Αιδηψού και δημοσιεύουμε το ακόλουθο δελτίο τύπου:


ΑΠΟΚΑΤΑΣΤΑΣΗ ΤΗΣ ΑΛΗΘΕΙΑΣ ΣΕ ΟΤΙ ΑΦΟΡΑ ΤΗ ΔΙΟΡΓΑΝΩΣΗ ΤΟΥ ΣΥΝΕΔΡΙΟΥ ΙΑΜΑΤΙΚΗΣ ΙΑΤΡΙΚΗΣ ΣΤΗΝ ΑΙΔΗΨΟ.

Μετά την λανθασμένη ανακοίνωση κάποιων διαδικτυακών Μ.Μ.Ε., για την διοργάνωση στην Αιδηψό του 2ου Πανελλήνιου Συνεδρίου Ιαματικής Ιατρικής, ο Δήμος Ιστιαίας-Αιδηψού, έχει την υποχρέωση να προβεί σε διορθώσεις αρκετών λαθών, που έγιναν, ελπίζουμε όχι σκόπιμα.

1. Ο ακριβής τίτλος του Συνεδρίου είναι ο παραπάνω αναφερόμενος.

2. Η ημερομηνία διεξαγωγής είναι από 17 έως και 19 Δεκεμβρίου 2016.

3. Η επιλογή της πόλης των Λ. Αιδηψού ως τόπος διεξαγωγής του συνεδρίου, αποφασίστηκε μετά από συνεργασία του Προέδρου της ΚΕΔΕ κ. Πατούλη, του καθηγητή Δερματολογίας κ. Κουσκούκη και της Δημάρχου Ιστιαίας-Αιδηψού κας Λίνας Ευσταθίου.

4. Το συνέδριο γίνεται με συνδιοργάνωση της Περιφέρειας Στερεάς Ελλάδας και του Δήμου Ιστιαίας Αιδηψού και υπό την αιγίδα της ΚΕΔΕ, του Ιατρικού Συλλόγου Αθηνών και του Πανελλήνιου Ιατρικού Συλλόγου.

Προβαίνουμε στις παραπάνω διορθώσεις, αφενός για την τήρηση της δεοντολογίας, αφετέρου γιατί πιστεύουμε πως τέτοιου είδους διοργανώσεις γίνονται προς όφελος της τοπικής κοινωνίας και όχι για την πολιτική προβολή φορέων και προσώπων.


Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου