Πέμπτη 17 Νοεμβρίου 2016

ΤΟ 2ο FOOTBALL FESTIVAL ΠΕΡΑΣΕ ΣΤΗΝ ΙΣΤΟΡΙΑ



Για άλλη μια χρονιά πραγματοποιήθηκε το Σάββατο 12 και την Κυριακή 13 Νοεμβρίου το Football Festival στο γήπεδο της Αιδηψού «Δ. Ανδρίτσος», παρουσία της διεύθυνσης του AEK FC DEVELOPMENT NETWORK.


Το παρών στο πλούσιο ποδοσφαιρικό διήμερο έδωσαν ο Διευθυντής του AEK FC DEVELOPMENT NETWORK, κος Μπάμπης Ζελενίτσας, ο Συντονιστής Εκπαίδευσης και Οργάνωσης του Δικτύου των Ακαδημιών της ΑΕΚ, κος Χρήστος Σίσκος, ο Συνεργάτης και Γενικός Γραμματέας του Συνδέσμου Προπονητών Ποδοσφαίρου Νομού Ευβοίας, κος Παντελής Κεβρεκίδης, και φυσικά οι υπεύθυνοι των Ακαδημιών Αγίου και Βυζαντίου, κος Δημήτρης Ζουπανιώτης και κος Κωνσταντίνος Μασουρίδης αντίστοιχα.

Δια της παρουσίας του έλαμψε και ο παλαίμαχος άσος της ΑΕΚ και πλέον υπεύθυνος του τμήματος σκάουτινγκ των Ακαδημιών της ΑΕΚ, Τόνι Σαβέβσκι, ο οποίος βρέθηκε στο γήπεδο της Αιδηψού τη δεύτερη μέρα της εκδήλωσης για να παρακολουθήσει από κοντά το τουρνουά ποδοσφαίρου.

Μετά το τέλος της ποδοσφαιρικής γιορτής, απονεμήθηκαν σε όλους αναμνηστικά διπλώματα για τη συμμετοχή τους στο 2ο Football Festival.

Στα πλαίσια της εκδήλωσης, ο προπονητής UEFA B της Ακαδημίας ΑΟ Αγίου, Δημήτρης Ζουπανιώτης, μας σχολίασε:

Η πρόοδος και η βελτίωση σε όλους τους τομείς της Ακαδημίας μας, από την Κ6 έως την Κ15, πράγμα που επιβεβαιώθηκε και από τα στόματα των διευθυντών του δικτύου της ΑΕΚ FC Αθηνών και του σκάουτερ της ΑΕΚ, Τόνι Σαβέβσκι, αποτελεί 
προσωπική μου ευχαρίστηση. 
Θα προσπαθώ καθημερινά ώστε τα τμήματα στον Άγιο, την Αιδηψό και τα Γιάλτρα να παίρνουν όλα τα απαραίτητα εφόδια που θα τους κάνουν πρώτα αθλητές και μετά καλύτερους ανθρώπους.














Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου