Πέμπτη, 16 Ιουνίου 2016

ΥΛΟΠΟΙΟΥΝΤΑΙ ΟΙ ΔΕΣΜΕΥΣΕΙΣ ΤΗΣ ΠΕΡΙΦΕΡΕΙΑΣ ΓΙΑ ΤΗ ΒΕΛΤΙΩΣΗ ΤΟΥ ΟΔΙΚΟΥ ΔΙΚΤΥΟΥ ΚΑΙ ΤΙΣ ΑΝΑΠΛΑΣΕΙΣ ΑΘΛΗΤΙΚΩΝ ΧΩΡΩΝΑπό το γραφείο της Δημάρχου Λίνας Ευσταθίου λάβαμε και δημοσιεύουμε το ακόλουθο δελτίο τύπου:

Ήλθε η ώρα να γίνουν πράξη οι από το 2014 σαφείς δεσμεύσεις του Περιφερειάρχη Στερεάς Ελλάδος Κωνσταντίνου Μπακογιάννη για βελτιώσεις στο οδικό δίκτυο της Βόρειας Εύβοιας, αλλά και τις αναπλάσεις αθλητικών χώρων και γηπέδων του Δήμου Ιστιαίας-Αιδηψού.
Τα ευχάριστα αυτά νέα πληροφορήθηκε η Δήμαρχος Ιστιαίας-Αιδηψού κ. Λίνα Ευσταθίου στη συνάντηση, που είχε με τον τ. αντιπεριφερειάρχη Ευβοίας, Φάνη Σπανό.
Εκπροσωπώντας τον Δήμο Ιστιαίας-Αιδηψού, αλλά και το σύνολο της Τοπικής Κοινωνίας, η κ. Ευσταθίου ευχαρίστησε θερμά την Περιφέρεια Στερεάς Ελλάδος και προσωπικά τον Περιφερειάρχη κ. Κ. Μπακογιάννη για την τήρηση των αναληφθεισών δεσμεύσεων. Ιδιαίτερα μάλιστα αυτής, που αφορά την μερική επίλυση του πιο φλέγοντος προβλήματος του Δήμου μας και γενικότερα της Βόρειας Εύβοιας, το οποίο αφορά το απαρχαιωμένο οδικό δίκτυο και εκκρεμεί επί δεκαετίες.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου