Σάββατο 14 Μαΐου 2016

ΟΛΟΚΛΗΡΩΘΗΚΑΝ ΜΕ ΑΠΟΛΥΤΗ ΕΠΙΤΥΧΙΑ ΟΙ ΤΕΛΙΚΟΙ ΑΓΩΝΕΣ ΤΟΥ ΠΑΝΕΛΛΗΝΙΟΥ ΠΡΩΤΑΘΛΗΜΑΤΟΣ ΒΟΛΕΪ ΠΑΙΔΩΝ ΣΤΗΝ ΑΙΔΗΨΟ




Από το γραφείο της Δημάρχου Λίνας Ευσταθίου λάβαμε και δημοσιεύουμε το ακόλουθο δελτίο τύπου:


Με τον ΠΗΓΑΣΟ ΠΟΛΙΧΝΗΣ ΘΕΣΣΑΛΟΝΙΚΗΣ να κατακτά τον τίτλο της πρωταθλήτριας ομάδας, ολοκληρώθηκαν σήμερα στο Κλειστό Στάδιο Αιδηψού οι τριήμεροι αγώνες Final 4 Πανελλήνιου Πρωταθλήματος Βόλεϊ Παίδων 2015-2016, που διοργάνωσε η Ελληνική Ομοσπονδία Πετοσφαίρισης υπό την αιγίδα του Δήμου Ιστιαίας - Αιδηψού.

Κατά την απονομή των τιμητικών διακρίσεων στους αθλητές και παράγοντες των ομάδων, Ολυμπιακός Σύνδεσμος Φιλάθλων Πειραιώς, Αθλητικός Όμιλος Καλαμάτας 1980, Πήγασος Πολίχνης Θεσσαλονίκης και Αθλητικός Πολιτιστικός Σύλλογος Αίας Ευόσμου Θεσσαλονίκης, η Δήμαρχος Ιστιαίας - Αιδηψού κα. Λίνα Ευσταθίου δήλωσε:

«Με ιδιαίτερη χαρά σήμερα βρίσκομαι ανάμεσα σας τόσο ως Δήμαρχος Ιστιαίας-Αιδηψού, όσο και ως μία απλή φίλαθλος, ιδιαίτερα μάλιστα όταν μου γίνεται η τιμή να απονείμω τις τιμητικές διακρίσεις στους νικητές των αγώνων.
Στο σημείο αυτό επιτρέψτε μου να σας θυμίσω πως οι νικητές δεν είναι τίποτε άλλο παρά ένα μέρος της αγωνιστικής διαδικασίας. Η μεγάλη ουσία όμως βρίσκεται αποκλειστικά στη διαδικασία αυτή. Στον αγώνα, στην προσπάθεια, στην ευγενή άμιλλα, στον αθλητισμό, στον πολιτισμό. Στις διεξόδους δράσης των νέων μας και την παροχή κινήτρων διάκρισης, μέσω της συλλογικότητας. Οι επιτυχίες είναι απλώς η επιβράβευση των προσπαθειών και τίποτε περισσότερο.
Η τιμή λοιπόν και τα συγχαρητήρια όλων μας απονέμονται σε όλους αυτούς που αγωνίσθηκαν και προσπάθησαν.
Θέλω επίσης να σας εκφράσω τη χαρά μου που μας δώσατε την ευκαιρία να σας φιλοξενήσουμε και να σας δώσουμε με τη σειρά μας την ευκαιρία να γνωρίσετε, έστω και σύντομα, τον όμορφο και ιστορικό τόπο μας. Έναν τόπο ιδιαίτερα προικισμένο από τη φύση, ιδανικό πιστεύω για δημιουργία συνθηκών πνευματικής, σωματικής και ψυχικής ευεξίας. Κάτι δηλαδή που ελπίζω ότι θα το λάβετε υπόψη σας ως αθλητές.
Τα συγχαρητήριά μας λοιπόν σε όλους σας.
Σας εύχομαι καλή πρόοδο στη ζωή σας και πολλές διακρίσεις σε όλους τους τομείς».










Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου