Κυριακή, 15 Μαΐου 2016

5Η ΜΕΡΑ ΓΙΑ ΤΟ HELLAS RALLY RAID ΜΕ ΒΡΑΔΙΑ ΑΠΟ ΔΗ.Κ.Ε.Ι.Α.
Προτελευταία μέρα για το Hellas Rally Raid στις ομολογουμένως καταπληκτικές ειδικές διαδρομές της Εύβοιας με τον ισπανό αναβάτη Gerard Farres με KTM KT450 να εξακολουθεί να βρίσκεται στην πρώτη θέση της γενικής, τον γερμανό Dirk von Zitzewitz με Honda CRF1000RR να ανεβαίνει στη 2η θέση, ακολουθούμενος από τον 3ο Sella Geva από το Ισραήλ με ΚΤΜ EXC300 και την πεντάδα να κλείνουν στην 4η θέση ο ιταλός Christian Pastori με Honda CRF500RR και στην 5η ο ιταλός Prazolli Massimo με KTM EXC250.

Οι αναβάτες σήμερα το βράδυ βρήκαν την ευκαιρία να χαλαρώσουν και να απολαύσουν την πλαζ και τη θάλασσα χάρη στο event που διοργάνωσε προς τιμήν τους η Δημοτική Κοινωφελής Επιχείρηση Ιστιαίας - Αιδηψού (ΔΗ.Κ.Ε.Ι.Α.) προσφέροντάς τους ελληνικό σουβλάκι, μπύρες και αναψυκτικά κάτω από τις rock μουσικές επιλογές του DJ.

Μεταξύ άλλων η ΔΗ.Κ.Ε.Ι.Α. ευχαρίστησε όλους όσους συμμετείχαν στη διοργάνωση του Hellas Rally Raid, συνεχάρη αναβάτες και πληρώματα και τόνισε ότι και την επόμενη φορά θα κάνουν το καλύτερο δυνατό ώστε να αντεπεξέλθουν επιτυχώς στις απαιτήσεις μιας τέτοιας διοργάνωσης.

Στην ωραία αυτή βραδιά, εκτός από τους αγωνιζόμενους, παραβρέθηκαν η δήμαρχος Λίνα Ευσταθίου, η πρόεδρος του Δημοτικού Συμβουλίου Αγγελική Κούκουζα και η πρόεδρος της ΔΗ.Κ.Ε.Ι.Α. Άννα Λουκατζίκου.

H τελευταία μέρα του Rally θα διεξαχθεί στις ειδικές Πευκί - Αγδίνες.

Καλό τερματισμό σε όλους!

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου