Παρασκευή 13 Μαΐου 2016

ΔΥΣΚΟΛΗ Η 4Η ΜΕΡΑ ΤΟΥ HELLAS RALLY RAID



Η τέταρτη μέρα του Hellas Rally Raid, παρότι δεν είχε τη λάσπη με βάση τις χθεσινές πληροφορίες, αποδείχθηκε τελικά σκληρότερη καταπονώντας αγωνιζόμενους και μηχανές.

Ο γάλλος αναβάτης Xavier de Soultrait με τη Yamaha WRF450RR, παρόλο που κουβαλούσε την ποινή από τη χθεσινή μέρα, δεν πτοήθηκε και έκανε τον καλύτερο χρόνο της σημερινής ημέρας ανεβαίνοντας στην 51η θέση της γενικής κατάταξης. Το δεύτερο χρόνο της ημέρας έκανε ο ισπανός Gerard Farres με KTM KT450, ο οποίος, ακολουθώντας αγώνα τακτικής, συνεχίζει να προηγείται στη γενική κατάταξη. Στη 2η θέση της γενικής παρέμεινε ο σλοβένος Stefan Svitko με KTM EXC450 κάνοντας τον 3ο χρόνο της ημέρας. Αν και έκανε 7ο χρόνο, ο ιταλός Christian Pastori με Honda CRF500RR, διατήρησε την 3η θέση γενικής.
Ο γερμανός Dirk von Zitzewitz με Honda CRF1000RR πραγματοποιώντας τον 5ο χρόνο της ημέρας, ανέβηκε στην 4η θέση της γενικής. H πεντάδα κλείνει με τον ιταλό Roberto Barbieri με Honda CRF500, ο οποίος έχασε μια θέση στη γενική κατάταξη αφού σήμερα πραγματοποίησε τον 8ο χρόνο.

Τέλος, η ελληνική συμμετοχή με τον Θανάση Κουβά, μετά από ωραία προσπάθεια, εγκατέλειψε σήμερα λόγω μηχανικής βλάβης.

Αύριο ο αγώνας συνεχίζεται με την 5η ημέρα και ευχόμασε καλό δρόμο σε όλους!































Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου