Πέμπτη 12 Μαΐου 2016

21 ΚΑΙ 22 ΜΑΙΟΥ Ο ΠΟΔΗΛΑΤΙΚΟΣ ΓΥΡΟΣ ΒΟΡΕΙΑΣ ΕΥΒΟΙΑΣ



Μετά το Ηellas Rally Raid και το Final Four του Πανελληνίου Πρωταθλήματος Volley Παίδων, η Αιδηψός ετοιμάζεται να φιλοξενήσει ένα ακόμα μεγάλο αθλητικό γεγονός.

Ο λόγος για τον Ποδηλατικό Γύρο Βόρειας Εύβοιας, ο οποίος διοργανώνεται από την Π.Ε.Π.Α. (Ποδηλατική Ένωση Παλαιμάχων Αθλητών) και τελεί υπό την αιγίδα του Δήμου Ιστιαίας - Αιδηψού.

Ο Ποδηλατικός Γύρος Βόρειας Εύβοιας θα πραγματοποιηθεί το διήμερο, 21 και 22 Μαΐου 2016, και θα περιλαμβάνει αγώνες αντοχής και χρονομέτρου.
Οι αθλητές που θα συμμετάσχουν στον αγώνα αντοχής θα πάρουν εκκίνηση από την Αιδηψό και θα ακολουθήσουν τη διαδρομή Λίμνη - Στροφυλιά - Αγία Άννα - Πευκί - Ιστιαία για να τερματίσουν έπειτα από 120 χιλιόμετρα ποδηλασίας στη διασταύρωση του Αγίου.
O αγώνας χρονομέτρου αναμένεται να ξεκινήσει, σύμφωνα με την Π.Ε.Π.Α, από την Ιστιαία με τους ποδηλάτες να διανύουν απόσταση περίπου 10-15 χιλιομέτρων.

Χορηγοί του αγώνα είναι το Cafe Apollon, οι εταιρείες Endura, Grouvas Bikes, ErgoNutrition και το περιοδικό ΜBike - το οποίο είναι και χορηγός επικοινωνίας.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου