Σάββατο 27 Φεβρουαρίου 2016

ΕΠΙΣΚΕΨΗ "ΕΘΕΛΟΝΤΙΚΗ ΔΡΑΣΗ ΚΤΗΝΙΑΤΡΩΝ ΕΛΛΑΔΟΣ" ΣΤΟ ΔΗΜΟ ΙΣΤΙΑΙΑΣ ΑΙΔΗΨΟΥ - ΕΥΧΑΡΙΣΤΗΡΙΟ ΔΗΜΑΡΧΟΥ





Δήμος Ιστιαίας - Αιδηψού
Δελτίο Τύπου - Ευχαριστήριο Δημάρχου
Ιστιαία, 27 Φεβρουαρίου 2016


Αγαπητοί φίλοι

Τέτοιες πρωτοβουλίες σαν τη σημερινή, ανεβάζουν σημαντικά το πολιτιστικό γόητρο μιας κοινωνίας και φυσικά κάνουν ιδιαίτερα ευτυχισμένους τους εκπροσώπους της, όπως η ομιλούσα.
Η ανιδιοτελής κοινωνική προσφορά είναι η κορυφαία έκφραση του πολιτισμού μας και του ανθρωπισμού μας. Για τον λόγο αυτό θεωρώ σήμερα τον εαυτό μου προνομιούχο που βρίσκομαι ανάμεσά σας.
Η Τοπική μας Κοινωνία κι εγώ προσωπικά, ως εκπρόσωπός της και ως άτομο, δεν βρίσκουμε λόγια για να εκφράσουμε τις ευχαριστίες μας προς το σύνολο των εθελοντών, που ανταποκρίθηκαν στο κάλεσμα του Δήμου μας και συμμετείχαν στην προσπάθεια στείρωσης αριθμού αδέσποτων ζώων. Μία ενέργεια που εκτός της ουσιαστικής της σημασίας, ανοίγει τον δρόμο εύρεσης πολιτισμένων λύσεων σε ένα σημαντικό πρόβλημα, χωρίς να πληγεί ούτε ο πολιτισμός μας, ούτε ο ανθρωπισμός μας, ούτε τα φιλοζωικά μας αισθήματα.

Εκτός λοιπόν από το σύνολο των ευγενώς και ανιδιοτελώς προσφερθέντων να συνεισφέρουν στην προσπάθειά μας αυτή, θα ήθελα ιδιαιτέρως να ευχαριστήσω:
- Τους εθελοντές κτηνιάτρους της Εθελοντικής Δράσης Κτηνιάτρων Ελλάδος (ΕΔΚΕ) που αυτή την στιγμή προσφέρουν τις υπηρεσίες τους.
- Τους κτηνιάτρους Αναστάσιο Καστρινό και Δημήτριο Παπατριανταφύλλου για την προσφορά των κτηνιατρείων και υπηρεσιών τους.
Την κα. Ντία Φασουλάκη που από την πρώτη στιγμή, με την εθελοντική ομάδα που σύστησε, ήταν στο πλευρό του Δήμου και της επιτροπής παρακολούθησης του προγράμματος «διαχείριση αδέσποτων ζώων συντροφιάς».
- Τον ιδιοκτήτη της ξενοδοχειακής μονάδας ΡΟΔΟΝ Ν. Πύργου κ. Ιωάννη Γκέσση για την δωρεάν φιλοξενία των κτηνιάτρων της ΕΔΚΕ.
- Το εργατικό προσωπικό του Δήμου για την συμμετοχή του.
Να είστε όλοι καλά λοιπόν γιατί η κοινωνία μας, ιδιαίτερα αυτή την εποχή, έχει ανάγκη από αρωγούς αλλά και από πρότυπα.

Σας ευχαριστώ.
Λίνα Ευσταθίου, Δήμαρχος Ιστιαίας - Αιδηψού





Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου