Πέμπτη 11 Φεβρουαρίου 2016

Η ΠΕΡΙΦΕΡΕΙΑ ΣΤΟ ΤΕΛ ΑΒΙΒ






Τη διεθνή έκθεση Ιnternational Μediterranean Tourism Μarket επισκέφθηκε ο Περιφερειάρχης Κώστας Μπακογιάννης, ο οποίος συνοδευόταν από τους αντιπεριφερειάρχες Ευβοίας και Ευρυτανίας.
Ο κος Μπακογιάννης, που συναντήθηκε με τον υπουργό τουρισμού του Ισραήλ Yariv Levin, με εκπροσώπους τουριστικών γραφείων και με φορείς που προωθούν την καινοτομία και την εξωστρέφεια, δήλωσε:

Το ταξίδι αυτό είχε έναν σκοπό, την εξωστρέφεια της Περιφέρειάς μας.
Αυτό επιτυγχάνεται μόνο όταν γίνονται στοχευμένες επαφές και συζητήσεις που μπορούν να αποδώσουν καρπούς. Σηκώνουμε ένα μεγάλο βάρος, προσπαθούμε να δώσουμε ανάσες στην οικονομία της Στερεάς Ελλάδας σε ένα περιβάλλον ιδιαιτέρως αρνητικό για 
τις επιχειρήσεις και γενικά για την αγορά. Δεν μπορούμε εμείς να σώσουμε την οικονομία της χώρας, μπορούμε όμως να γίνουμε, και θα το πετύχουμε, Περιφέρεια πρότυπο με τις πρωτοβουλίες που αναλαμβάνουμε και τις δράσεις μας. Στο εσωτερικό, δημιουργούμε Κέντρα Στήριξης της Επιχειρηματικότητας και στο εξωτερικό ανοιγόμαστε και βρίσκουμε πεδία συνεργασιών και ανάπτυξης. Με λίγα λόγια, παίρνουμε την τύχη στα χέρια μας.

Να αναφερθεί τέλος ότι στο πλαίσιο των δράσεων της Περιφέρειας για την προώθηση του τουρισμού στη Στερεά Ελλάδα, αλλά και την ανάδειξη των δυνατοτήτων και των υποδομών της, προβάλλονται από τη Δευτέρα τουριστικά video και αφίσες σε συρμούς του μετρό της Αθήνας.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου