Δευτέρα 21 Δεκεμβρίου 2020

15808 - ΕΦΑΡΜΟΓΗ ΓΙΑ ΖΗΤΗΜΑΤΑ ΚΑΘΗΜΕΡΙΝΟΤΗΤΑΣ ΤΟΥ ΔΗΜΟΥ ΙΣΤΙΑΙΑΣ-ΑΙΔΗΨΟΥ




Τι είναι η εφαρμογή 15808;

Το 15808 είναι 
μία εφαρμογή που δημιουργήθηκε με σκοπό να διευκολύνει τους πολίτες να αναφέρουν τοπικά ζητήματα όπως μία καμμένη λάμπα, απορρίμματα ή μία βλάβη στην ύδρευση μέσω κινητού τηλεφώνου, tablet ή ηλεκτρονικού υπολογιστή.

Για όποιον δεν χρησιμοποιεί ηλεκτρονικό υπολογιστή, tablet ή smart phone, το 15808 λειτουργεί και ως γραμμή δημότη, την οποία μπορούν να καλούν οι πολίτες και να αναφέρουν ζητήματα της καθημερινότητας.


Πώς κατεβάζω την εφαρμογή

Από κινητό - Στο Google Play ή το App Store του κινητού σας τηλεφώνου κάνετε αναζήτηση για 15808, κατεβάζετε και εγκαθιστάτε την εφαρμογή.

Από ηλεκτρονικό υπολογιστή -  Κάνετε κλικ ΕΔΩ για να μεταβείτε στη σελίδα της εφαρμογής.


Πώς λειτουργεί

Αφού δημιουργήσετε έναν λογαριασμό, μπορείτε να:

  • Δείτε τις υπάρχουσες αναφορές

Εμφανίζεται μία λίστα με όλες τις αναφορές, που έχουν καταχωρηθεί, ώστε να μπορείτε εύκολα να ελέγξετε εάν έχει ήδη δηλωθεί κάτι που πιθανόν θέλετε εσείς να αναφέρετε. Προβάλετε τα σχόλιά σας για μία αναφορά ή ψηφίστε την επιταχύνοντας τη διαδικασία επίλυσής της!




  • Δημιουργήσετε μία νέα αναφορά

Καταγράψτε τη δική σας αναφορά με εύκολο και γρήγορο τρόπο. Δηλώστε το πρόβλημα, σημειώστε το σημείο στον χάρτη και περιγράψτε την κατάσταση. Μπορείτε επίσης να επισυνάψετε φωτογραφίες.



  • Παρακολουθήσετε την επίλυση

Ενημερωθείτε για την εξέλιξη κάθε αναφοράς μέχρι την οριστική ολοκλήρωση και επίλυσή της. Με αυτόν τον τρόπο γνωρίζετε ανά πάσα στιγμή σε ποιο στάδιο βρίσκεται η αναφορά σας.









Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου