Κυριακή 14 Απριλίου 2019

ΑΟ ΑΙΔΗΨΟΣ - ΑΠΚΟ ΔΡΟΣΙΑΣ ΜΟΙΡΑΣΤΗΚΑΝ ΓΚΟΛ, ΒΑΘΜΟΥΣ ΚΑΙ ΕΝΤΥΠΩΣΕΙΣ





Ένα καλό παιχνίδι, παρά την έντονη βροχή που έπεφτε κατά διαστήματα, παρακολούθησαν οι αρκετοί φίλαθλοι που βρέθηκαν στο γήπεδο «Δημήτρης Ανδρίτσος» για την 26 αγωνιστική του πρωταθλήματος της Α κατηγορίας Εύβοιας μεταξύ των ομάδων του ΑΟ Αιδηψός και του ΑΠΚΟ Δροσιάς που αναδείχθηκαν ισόπαλες με σκορ 1-1. 

Το παιχνίδι ξεκίνησε με τη γηπεδούχο να έχει στόχο τους τρεις βαθμούς που θα της σφράγιζαν και μαθηματικά την παραμονή της στην μεγάλη κατηγορία. Η ομάδα της Αιδηψού στο πρώτο μέρος του αγώνα είχε μια μικρή υπεροχή με αποτέλεσμα να έχει περισσότερες ευκαιρίες από την φιλοξενούμενη, η οποία κατάφερε και ισορρόπησε το παιχνίδι προς το τέλος του πρώτου ημιχρόνου κάνοντας τις δικές της φάσεις και δείχνοντας πόσο καλή και πειθαρχημένη ομάδα είναι.

Στο δεύτερο μέρος του παιχνιδιού είχαμε ένα χαμένο πέναλτι για τη Δροσιά, αρκετές φάσεις και για τις δύο ομάδες και από ένα γκολ που καθόρισαν το αποτέλεσμα.


Το φιλμ του αγώνα

7’: Μετά από εκτέλεση φάουλ του Μπίμπαϊ Ι. παραλίγο να σημειωθεί αυτογκόλ αλλά ο Αναστασίου με δύσκολη επέμβαση κρατάει το μηδέν για την εστία του.

18’: Μέσα από την μεγάλη περιοχή και από δύσκολη θέση ο Μπίμπαϊ Α. κάνει ένα σουτ με εξωτερικό φάλτσο με την μπάλα να περνάει λίγο άουτ.

27’: Η πρώτη φάση για τη Δροσιά με δυνατό σουτ του Ελευθερίου και τον Μιλάνι να μπλοκάρει την μπάλα.

40’: Ωραία εκτέλεση του Βαρσαμά με τον Μιλάνι να διώχνει δύσκολα σε κόρνερ.

45’: Σουτ από το ύψος της μεγάλης περιοχής από τον Μπίμπαϊ Α. με τον τερματοφύλακα Αναστασίου να κάνει ακόμα μια επέμβαση.

48’:Έχουμε πέναλτι για τη Δροσιά μετά από χέρι που έκανε μέσα στην περιοχή ο Στεργίου Η., αναλαμβάνει να εκτελέσει ο Βαρσαμάς αλά Πανένκα χωρίς όμως να μπορεί να ξεγελάσει τον Μιλάνι που αποκρούει την μπάλα.

59’: Δυνατό σουτ του Μπίμπαϊ Ι. και η μπάλα καταλήγει στην αγκαλιά του Αναστασίου.

62’: ΓΚΟΛ για την Αιδηψό. Ο Στεργίου Α. εξαπολύει δυνατό σουτ από το ύψος της μεγάλης περιοχής και η μπάλα καταλήγει στα δίχτυα του Αναστασίου κάνοντας το 1-0.

75’: Ο Ελευθερίου πιάνει δυνατό βολέ με τον Μιλάνι να αποκρούει εκπληκτικά.

76’: Δυνατό σουτ του Μπίμπαϊ Α. φεύγει ελάχιστα άουτ.

78’: ΓΚΟΛ για τη Δροσιά. Μετά από εκτέλεση κόρνερ ο Ελευθερίου πιάνει ωραία κεφαλιά στέλνοντας την μπάλα στα δίχτυα του Μιλάνι ισοφαρίζοντας έτσι το παιχνίδι σε 1-1.

82’: Ο Μπίμπαϊ Ι. βρίσκει ωραία στη μεγάλη περιοχή τον Στεργίου Α. και το σουτ που κάνει κοντράρει στους αμυντικούς της Δροσιάς και καταλήγει κόρνερ. Στο κόρνερ που εκτελείται, ο Αναστασιάδης πιάνει ωραία κεφαλιά όμως οι αμυντικοί της Δροσιάς σώζουν πάνω στη γραμμή.

88’: Έξω από την μεγάλη περιοχή πιάνει δυνατό σουτ ο Τζέμος, ο Μιλάνι αποκρούει δύσκολα με την μπάλα να φτάνει στον Βαρσαμά που σε κενή εστία σουτάρει ψηλά άουτ.


Διαιτητής: Παπακυριάκος Αθ.
Βοηθοί: Ρουμπής Στ., Καρράς Ευάγγ.


ΑΟ ΑΙΔΗΨΟΣ (Γιώργος Δημητρίου): Μιλάνι, Σαββόπουλος, Αναστασιάδης, Γλυκός, Μιχ. Αναγνώστου, Ηλ. Στεργίου, Καππές, Νικ. Αναγνώστου (60' Παπατζίκος), Αντρ. Μπίμπαϊ (70' Μάρκου), Ιντρ. Μπίμπαϊ, Αργ. Στεργίου


ΑΠΚΟ ΔΡΟΣΙΑΣ (Δημήτρης Αντωνόπουλος): Αναστασίου, Νάνος, Σεϊνταράς, Σουλιωτάκης, Προβής, Κάκιος, Μπασούκος, Δουρδουβέλας, Χαρ. Ελευθερίου, Βαρσαμάς, Τζέμος (61' Σωκρ. Ελευθερίου)





























































































































































Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου