Κυριακή 31 Μαρτίου 2019

ΙΣΟΠΑΛΟΣ Ο Α.Ο. ΑΙΔΗΨΟΣ ΣΕ ΕΝΑ ΣΥΓΚΛΟΝΙΣΤΙΚΟ ΠΑΙΧΝΙΔΙ ΜΕ ΤΟΝ Α.Ο. ΟΛΥΜΠΟΣ ΓΥΜΝΟΥ



Ένα παιχνίδι με έντονες συγκινήσεις, πολλά γκολ, ανατροπή του σκορ, σκληρές μονομαχίες, πέναλτι και αποβολή έζησαν όσοι βρέθηκαν στο γήπεδο της Αιδηψού «Δημήτρης Ανδρίτσος» για την αναμέτρηση μεταξύ του Α.Ο. Αιδηψός και του Α.Ο. Όλυμπος Γυμνού για την 23η αγωνιστική της Α κατηγορίας του πρωταθλήματος της ΕΠΣ Εύβοιας.
Και οι δύο ομάδες μπήκαν στο παιχνίδι με σκοπό να πάρουν όσο το δυνατό περισσότερους βαθμούς που θα τους βοηθήσουν για τη συνέχεια του πρωταθλήματος.

Στα πρώτα λεπτά του α' ημιχρόνου η Αιδηψός, ενώ είχε μια μικρή υπεροχή, δέχτηκε γκολ από τους φιλοξενούμενους και στη συνέχεια χάνοντας την αυτοσυγκέντρωσή της, έδωσε δικαίωμα στην ομάδα του Γυμνού να πετύχει και δεύτερο γκολ. Από εκείνο το σημείο και έπειτα, η ομάδα της Αιδηψού ξύπνησε και το σφύριγμα της λήξης του πρώτου ημιχρόνου τη βρίσκει να έχει φέρει το παιχνίδι στα ίσια, ισοφαρίζοντας το ματς.

Με τη φόρα από το πρώτο ημίχρονο, μπήκε στο δεύτερο ημίχρονο η Αιδηψός πετυχαίνοντας τρίτο γκολ, κάνοντας έτσι ολική ανατροπή. Οι φιλοξενούμενοι όμως δεν είχαν πει την τελευταία λέξη αφού ισοφάρισαν το παιχνίδι στις καθυστερήσεις της αναμέτρησης.

Το φιλμ του αγώνα

5': Ωραία εκτέλεση φάουλ από τον Μπίμπαϊ Ι. αναγκάζει τον Μωραϊτη να κάνει εξαιρετική επέμβαση.

10': Μετά από γέμισμα μέσα στην περιοχή της Αιδηψού, ο Τρεγκάι προλαβαίνει την έξοδο του Ψαρρά και με κεφαλιά κάνει το 0-1.

18': Δυνατό σουτ από το ύψος της μεγάλης περιοχής του Ντουρμά και εκπληκτική απόκρουση του Ψαρρά σε κόρνερ. Εκτέλεση του κόρνερ από τον Ρούμπη, η μπάλα παίρνει περίεργη τροχιά και κατευθύνεται προς τα δίχτυα του Ψαρρά, ο οποίος με δύσκολη επέμβαση απομακρύνει την μπάλα.

30': Μετά από φάση διαρκείας στα καρέ της Αιδηψού, ο Κηρύκος με κοντινό πλασέ κάνει το 0-2 για την ομάδα του Γυμνού.

32': Ανατροπή του Στεργίου Α. που κερδίζει πέναλτι, εκτελεί ο Μπίμπαϊ Ι. και μειώνει σε 1-2.

38': Γκολ για την Αιδηψό με απευθείας εκτέλεση κόρνερ από τον Μπίμπαϊ Ι. που ισοφαρίζει σε 2-2.



63': Μετά από αντεπίθεση του Ολύμπου Γυμνού ο Τρεγκάι κάνει ένα ωραίο βολέ και αναγκάζει τον Ψαρρά να κάνει ακόμα μια εκπληκτική επέμβαση.

70': Και ο Αναγνώστου Ν. πετυχαίνει γκολ με απευθείας εκτέλεση κόρνερ κάνοντας το 3-2 για τη γηπεδούχο.

92': Αποβολή του Καππέ Δ. της Αιδηψού με 2η κίτρινη.

93': Αποβολή του Κουτσαυλή (2η κίτρινη) του Ολύμπου.

94': Εκτελείται φάουλ έξω από την μεγάλη περιοχή, η μπάλα φτάνει στην περιοχή της Αιδηψού και ο Παριανός με κεφαλιά ισοφαρίζει σε 3-3.


Διαιτητής: Δημήτρης Καλαμάτας
Βοηθοί: Γιάννης Περιβολάρης - Μαντώ Παπαθανασίου


Α.Ο. ΑΙΔΗΨΟΣ 


Προπονητής: Γιώργος Δημητρίου

11άδα 
Ψαρράς, Σαββόπουλος, Καραγκούνης, Γλύκος (46′ Καππές), Αναγνώστου Μ., Στεργίου Η. (91′ Μηλόπουλος), Γοργομάτης, Αναγνώστου Ν., Μπίμπαϊ Α. (87′ Παπατζίκος), Μπίμπαϊ Ι. (93′ Γκοτζάι), Στεργίου Α.
ΟΛΥΜΠΟΣ ΓΥΜΝΟΥ
Προπονητής: Παναγιώτης Κοντογιάννης

11άδα
Μωραΐτης, Τσούμαρης, Σακκής, Κουτσαυλής, Μπισμπικόπουλος, Ηλ. Αργύρης, Ντούρμας, Αντ. Ρουμπής, Τρεγκάι (85′ Γ. Ρουμπής), Παριανός, Κηρύκος












































































































































































Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου