Κυριακή 10 Μαρτίου 2019

ΚΑΡΝΑΒΑΛΙ ΑΙΔΗΨΟΥ 2019... ΚΑΙ ΤΟΥ ΧΡΟΝΟΥ!





Εκατοντάδες μασκαράδες και επισκέπτες από πολλές γωνιές της περιοχής και όχι μόνο κατέκλυσαν και φέτος την Αιδηψό, για να παρελάσουν και να διασκεδάσουν σε ένα από τα ωραιότερα καρναβάλια της Β. Εύβοιας, το καρναβάλι Αιδηψού!

Το καρναβάλι διοργάνωσαν οι Ρομαντικοί Εθελοντές* σε συνεργασία με το Σύλλογο Ξενοδόχων Λ. Αιδηψού και τη στήριξη της Περιφέρειας Στερεάς Ελλάδας, του Δήμου Ιστιαίας-Αιδηψού, του Επιμελητηρίου Εύβοιας, του Εμποροεπαγγελματικού Συλλόγου Λ. Αιδηψού και πλήθος τοπικών χορηγών.

Ο ηλιόλουστος καιρός βοήθησε τους καρναβαλιστές που ξεχύθηκαν στους δρόμους χορεύοντας στο ρυθμό της αποκριάς. Πολύ όμορφα και φέτος όλα τα άρματα της παρέλασης που συνόδευαν τις ευφάνταστες καρναβαλικές ομάδες στο ξέφρενο αποκριάτικο ξεφάντωμα. 


Η μεγάλη παρέλαση ολοκληρώθηκε στο λιμάνι της πόλης με διαδραστική παράσταση από τον κλόουν Πεπίτο, παραδοσιακούς χορούς και γαϊτανάκι από το Χορευτικό Σύλλογο Αιδηψού, το κάψιμο του Βασιλιά Καρνάβαλου και εντυπωσιακά πυροτεχνήματα.

Καλή Σαρακοστή σε όλους! Και του χρόνου!!



* Οι ρομαντικοί εθελοντές με αλφαβητική σειρά είναι:

Αλέκα Καππέ, Άννα Στέφου, Γιάννης Βασιλείου, Γιώργος Στέφος, Δάφνη Ανδρίτσου, Έλενα Χραπάλου, Ζαχαρίας Καβαράκας, Θάλεια Αλεξανδρή, Λιάνα Κώνστα, Μαρία Κούτσικα Βασιλείου, Χριστίνα Χαλαβρεζάκη
















































































































































Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου