Κυριακή 3 Φεβρουαρίου 2019

ΚΑΚΗ ΕΜΦΑΝΙΣΗ ΚΑΙ ΗΤΤΑ ΓΙΑ ΤΟΝ Α.Ο. ΑΙΔΗΨΟΣ ΕΚΤΟΣ ΕΔΡΑΣ ΜΕ ΤΟΝ ΗΡΑΚΛΗ ΨΑΧΝΩΝ




Με το εμφατικό 4-0 νίκησε ο Ηρακλής Ψαχνών, εντός έδρας την Αιδηψό, για την 15η αγωνιστική της Α’ ΕΠΣΕ. Οι γηπεδούχοι σκόραραν με αρκετούς διαφορετικούς τρόπους αφού έστειλαν την μπάλα στα δίχτυα με σουτ, πέναλτι αλλά ακόμα και απευθείας εκτέλεση κόρνερ.

Το παιχνίδι:

Στο 19′ από τον Καραχάλιο το 1-0! Ο Μπιμπάι Α. θα ανατρέψει τον Μήτρου, με τον ρέφερι να δείχνει την άσπρη βούλα. Ο Καραχάλιος ανέλαβε την εκτέλεση και ήταν εύστοχος, με αποτέλεσμα να κάνει το 1-0.

Στο 36′, πάλι με πέναλτι, το 2-0 από τον Μήτρου!

Ημίχρονο 2-0

Στο 76′ το 3-0 από τον Μήτρου! Μιλάμε ίσως για το γκολ της χρονιάς, καθώς ο Μήτρου έστειλε με μία αριστοτεχνική εκτέλεση κόρνερ την μπάλα απευθείας στα δίχτυα.

Στο 77′ το σουτ του νεοαποκτηθέντα Κόφι Γιαντόμ θα βρει το δοκάρι της εστίας του Κυριάκου.

Στο 85′ το 4-0 από τον Ανέστη, που κρέμασε τον Κυριακού με σουτ από τα 35 μέτρα.

Τελικό 4-0

Απόλυτος άρχοντας του παιχνιδιού ο Ηρακλής που θα μπορούσε να είχε σκοράρει ακόμη περισσότερα γκολ. Θετικές οι πρώτες εντυπώσεις του νέου μεταγραφικού αποκτήματος του Ηρακλή, Κόφι Γιαντόμ.


Ηρακλής Ψαχνών (Θανάσης Μεθενίτης): Αρχοντάκης, Σπανός (58′ Ντούμας), Μπακομήτρος, Ρεπετσάς, Τσολάκος, Καραχάλιος, Γ. Αγγελάτος (68′ Γιαντόμ), Γκάβαλης (72′ Σκριβάνος), Ανέστης, Μήτρου (79′ Σιαράπης).


Α.Ο. Αιδηψός (Γιώργος Δημητρίου): Κυριάκου, Σαββόπουλος (75′ Φαράντος), Καραγκούνης, Καππές, Γλύκος, Η. Στεργίου (83′ Καρμάι), Παπατζίκος (48′ Βασιλείου), Ν. Αναγνώστου, Α. Μπιμπάι (62′ Γκοτζάι), Ι. Μπιμπάι, Α. Στεργίου.

Διαιτητές: Λάμπρου, Τσιφλάκος-Μητρολιός


Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου