Τρίτη 18 Δεκεμβρίου 2018

ΚΑΛΗ ΕΠΙΤΥΧΙΑ ΒΑΛΕΝΤΙΝΑ





Kλήση για προπόνηση με το κλιμάκιο Νότου της Εθνικής Ομάδας U16 δέχτηκε για ακόμα μία φορά η αθλήτρια του Σύλλα Αιδηψού 1990, Βαλεντίνα Τσαβόνι.  Πρόκειται για τη δεύτερη συνεχόμενη κλήση της αθλήτριας, γεγονός που αποκτά ιδιαίτερη σημασία για την ίδια αλλά και τιμή για τον αθλητισμό της πόλης. Αξίζει να σημειωθεί ότι, εκτός από την Βαλεντίνα, στις προπονήσεις είχε κληθεί πέρυσι και η Έλενα Νίτσογλου. Επίσης, η Βαλεντίνα έχει συμμετάσχει και σε δύο τουρνουά «Πέτρος Καπαγέρωφ».

Το κλιμάκιο Νότου της Εθνικής Κορασίδων έχει προγραμματισμένη προπόνηση την Πέμπτη 20 Δεκεμβρίου στις 15.45 στα βοηθητικά του ΟΑΚΑ.

Οι αθλήτριες που καλούνται είναι οι: Μπέκιου Κλεοπάτρα, Μποσγανά Έλενα, Γρηγοροπούλου Γεωργία, Ανδρικοπούλου Έλενα, Τσαγκαροπούλου Μαριλένα (Κρόνος Αγ. Δημητρίου), Μαυράκη Αντιγόνη, Κουκή Άρτεμις, Πρίφτη Άννα Μαρία (Παναθηναϊκός), Κυρίδη Αγγελίνα, Κυριακάκη Λυδία (Κρόνος Γέρακα), Καστρινάκη Νικολέτα (ΑΕΝΚ), Λέρη Ουρανία (Ιάσων), Κομματά Πετρούλα, Χαραλαμπίδη Χαρά (Γλαύκος), Καπελέρη Ελένη (Άρης Πετρούπολης), Τσαβόνι Βαλεντίνα (Σύλλας Αιδηψού), Αρμένη Αριάδνη (Πρωτέας Βούλας).


Ο Σύλλας Αιδηψού αναφέρει σε ανακοίνωσή του:

Για άλλη μια φορά επιλέγεται αθλήτρια της ομάδας μας SYLLAS EDIPSOY 1990 για προπόνηση με το κλιμάκιο νότου της Εθνικής ομάδας U16.

Καλή επιτυχία ΒΑΛΕΝΤΙΝΑ!



Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου