Κυριακή 21 Οκτωβρίου 2018

ΤΡΙΑ ΣΤΑ ΤΡΙΑ ΓΙΑ ΤΟΝ Α.Ο. ΑΙΔΗΨΟΣ ΚΑΙ ΕΠΕΤΑΙ ΣΥΝΕΧΕΙΑ...






Ο Α.Ο. Αιδηψός επικράτησε με 3-0 στην έδρα του Αστέρα Βατώντα κάνοντας έτσι τη δεύτερη συνεχόμενη εκτός έδρας νίκη του στην τρίτη αγωνιστική του πρωταθλήματος της Α κατηγορίας. Με αυτή τη νίκη βρίσκεται στην κορυφή της βαθμολογίας με συγκάτοικο την ομάδα της Αρτάκης.

Στο παιχνίδι η ομάδα της Αιδηψού έδειξε από την αρχή την ανωτερότητά της και έτσι στο 18’ ανοίγει το σκορ με κεφαλιά του Αργύρη Στεργίου, έπειτα από εκτέλεση κόρνερ, χρεώνοντας όμως με αυτογκόλ τον Γιανουκάκο καθώς η μπάλα βρήκε σε αυτόν. Όπως και δύο λεπτά αργότερα, στο 20’, μετά από εκτέλεση φάουλ του Τίτο Μπίμπαϊ, ο παίχτης του Αστέρα Βατώντα, Ντούκα, στην προσπάθειά του διώξει την μπάλα την στέλνει στα δίχτυα της ομάδας του κάνοντας δύο τα αυτογκόλ για τον Αστέρα Βατώντα.

Μετά το 0-2, συνεχίζοντας την υπεροχή του ο Α.Ο. Αιδηψός έχει άλλη μια φάση στο 25’ με γκολ του Χρήστου Φώτου που ακύρωσε όμως ο διαιτητής.

Ο Αστέρας προσπάθησε να αντιδράσει έχοντας μία φάση στο 38’ με τον Γιανουκάκο, ο οποίος ωστόσο δεν βρήκε στόχο.

Στο δεύτερο ημίχρονο, η Αιδηψός έκανε το 3-0 στο 51’ με ωραίο πλασέ του Χρήστου Φώτου αφού προηγήθηκε πολύ ωραίος συνδυασμός των συμπαικτών του. Στη συνέχεια, ο ρυθμός έπεσε με την Αιδηψό, έχοντας υπέρ της το 3-0, να διαχειρίζεται το παιχνίδι έως τη λήξη του.


Διαιτητές: Ντούρας Ευστρ. / Καρβέλας Αλ., Ρέτσας Ευστρ.

ΑΣΤΕΡΑΣ ΒΑΤΩΝΤΑ
Προπονητής: Λέζγης Ι.

11άδα
Σταθαράς, Τσώκος, Νεσίμι, Γούναρης (65’ Μαρμαρινός), Ντούκα, Κατόλης (36΄Χρόνης), Σίμωσης, Τζαφερός (46΄Χασανλλάρι), Κηρύκος (70΄Μπασινάς), Γιανουκάκος, Κοτρώτσιος

Αναπληρωματικοί
Βλάχος Γ., Γούσιας Β., Μπασινάς Μ., Καραχάλιος Α., Χασανλλάρι Ε., Χρόνης Α., Μαρμαρινός Π.


Α.Ο. ΑΙΔΗΨΟΣ
Προπονητής: Δημητρίου Γ.

11άδα
Κυριάκου, Φώτου Κ., Καραγκούνης, Καππές, Γλύκος, Στεργίου Η., Φώτου Χ. (69΄Γοργομάτης), Καπλανάι Μ. (79΄Αναγνώστου), Μπίμπαϊ Α. (83΄Αναστασιάδη), Μπίμπαϊ Ι. (88΄ Σαββόπουλος), Στεργίου Α.

Αναπληρωματικοί
Γοργομάτης Ν., Αναγνώστου Ν., Αναστασιάδης Β., Ψαράς Ν., Παπατζίκος Η., Φαράντος Ι., Σαββόπουλος Β. 






















Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου