Παρασκευή 20 Απριλίου 2018

Η ΚΑΡΔΙΑ ΤΟΥ ΡΑΛΛΥ ΑΚΡΟΠΟΛΙΣ ΘΑ ΞΑΝΑΧΤΥΠΗΣΕΙ ΣΤΗ ΣΤΕΡΕΑ ΕΛΛΑΔΑ





To EKO Ράλλυ Ακρόπολις 2018 έρχεται με νέα ταυτότητα, με την προσθήκη και τρίτης ημέρας στο πρόγραμμα του και με σημαντικές αναβαθμίσεις στο σχεδιασμό του!

Ο ελληνικός αγώνας, 3ος γύρος του Ευρωπαϊκού Πρωταθλήματος Ράλλυ (FIA ERC), ο οποίος θα διεξαχθεί στις 1-3 Ιουνίου 2018, παρουσιάστηκε σε συνέντευξη Τύπου στην Εθνική Βιβλιοθήκη της Ελλάδος, στο Stavros Niarchos Foundation Cultural Center.

Είναι ο τρίτος χρόνος μετά την επιστροφή του αγώνα στην Περιφέρεια Στερεάς Ελλάδας και στην πόλη της Λαμίας, σε ορισμένα από τα κλασσικά «ακροπολικά» χώματα - ενώ φέτος θα υπάρξουν και δύο ακόμα μεγάλες αναβιώσεις: της εκκίνησης κάτω από τον ιερό βράχο της Ακρόπολης και της Υπερειδικής Διαδρομής στον Ιππόδρομο Μαρκόπουλου!

Ο Περιφερειάρχης Στερεάς Ελλάδας, Κώστας Μπακογιάννης, έγραψε στο προφίλ του στο Facebook:

Η καρδιά του Ράλλυ Ακρόπολις θα ξαναχτυπήσει στη Στερεά Ελλάδα κι εμείς είμαστε εδώ για να την κρατάμε ζωντανή και δυνατή. Καλωσορίζουμε όλους τους συντελεστές και τους φιλάθλους και τους λέμε ότι το δικό μας σπίτι, η Στερεά Ελλάδα, είναι και δικό τους. Για τρίτη χρονιά στηρίζουμε έναν θεσμό διεθνούς κύρους και συνδιοργανώνουμε τον αγώνα. Καλή επιτυχία σε όλους!

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου