Κυριακή 16 Αυγούστου 2020

ΑΝΕΞΑΡΤΗΤΗ ΚΙΝΗΣΗ ΑΙΔΗΨΟΥ: ΟΤΑΝ ΥΠΑΡΧΕΙ ΣΥΝΕΡΓΑΣΙΑ ΤΑ ΑΠΟΤΕΛΕΣΜΑΤΑ ΕΙΝΑΙ ΘΕΤΙΚΑ





Από την Ανεξάρτητη Κίνηση Αιδηψού λάβαμε και δημοσιεύουμε:


Υλοποιήθηκε η απόφαση του Κοινοτικού Συμβουλίου Λ. Αιδηψού πού αφορά την 24ωρη πεζοδρόμηση τού τμήματος από την οδό Φιλελλήνων έως τό δημοτικό περίπτερο (Καζίνο). Είναι η αρχή ενός ευρύτερου σχεδίου που περιλαμβάνει όλη την παραλιακή τής Λουτρόπολης που μετά την ολοκλήρωση του περιφερειακού θά πεζοδρομηθεί μόνιμα. 

Η Ανεξαρτητη Κίνηση Αιδηψού έχει προτείνει στο Κοινοτικό Συμβούλιο την περαιτέρω αναβάθμιση της περιοχής μέ την δενδροφύτευση του πάρκου, και της παλιάς αποβάθρας με τήν εγκατάσταση φωτιστικών, την τοποθέτηση καθιστικών και την αποκατάσταση της παλιάς αποβάθρας στην αρχική της μορφή. Επίσης έχει επανειλημμένα τοποθετηθεί στο Συμβούλιο και με ανακοινώσεις, γιά τήν αποκατάσταση και λειτουργία τής Δημοτικής πλαζ ως σύγχρονο Κέντρο θαλασσοθεραπείας και Ιαματικού τουρισμού,τους περισσότερους μήνες του χρόνου με την ευθύνη του Δήμου. 

Τελειώνοντας θέλουμε να επισημάνουμε ότι όταν υπάρχει συνεργασία του Κοινοτικού Συμβουλίου με την Δημοτική αρχή τα αποτελέσματα θα είναι θετικά για την Αιδηψό. 
Εμείς από την πλευρά μας θα συνεχίσουμε να συνεργαζόμαστε με την Δημοτική αρχή στην βάση προγραμμάτων ασκώντας εποικοδομητική αντιπολίτευση. Περιμένουμε την υλοποίηση και των άλλων αποφάσεων οπως τήν δημιουργία ποδηλατοδρόμου στην παραλιακή Αγ.Νικολαου και την εφαρμογή της κυκλοφοριακής μελέτης που αφορά την Λουτρόπολη.

Οι Κοινοτικοί Σύμβουλοι 
Δημητρίου Δημήτρης 
Χρονόπουλος Κώστας

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου