Δευτέρα 28 Οκτωβρίου 2019

Η ΠΑΡΕΛΑΣΗ ΤΗΣ 28ΗΣ ΟΚΤΩΒΡΙΟΥ ΣΤΑ Λ. ΑΙΔΗΨΟΥ





Με τις καλύτερες καιρικές συνθήκες πραγματοποιήθηκε στα Λ. Αιδηψού η μαθητική παρέλαση για την εθνική επέτειο της 28ης Οκτωβρίου.

Μαθητές και μαθήτριες από το δημοτικό, γυμνάσιο και λύκειο της πόλης συμμετείχαν στην παρέλαση που έγινε στην οδό 25ης Μαρτίου και χειροκροτήθηκαν από το πλήθος κόσμου που είχε συγκεντρωθεί από νωρίς το πρωί. Μεταξύ αυτού, ο Αντιδήμαρχος Διοικητικών θεμάτων του Δήμου Ιστιαίας-Αιδηψού, Γιώργος Καραμιχάλης, ο Πρόεδρος και ο Γραμματέας του Δημοτικού Συμβουλίου, Νίκος Αλεξανδρής και Μανώλης Χριστοφάκης αντίστοιχα, ο εντεταλμένος Δημοτικός Σύμβουλος του αυτοτελούς τμήματος Κοινωνικής Πρόνοιας - Παιδείας και Πολιτισμού, Γιάννης Μαρινάς, ο Δημοτικός Σύμβουλος Σάκης Αμανατίδης, ο Πρόεδρος της Τοπικής Κοινότητας Αιδηψού, Νίκος Κόμνος, ο Λιμενάρχης Αιδηψού, Σωτήρης Δανίκας και ο Διοικητής του Αστυνομικού Σταθμού Αιδηψού, Σπύρος Φλέσσας.

Την αυλαία άνοιξε η Φιλαρμονική Ορχήστρα του Δήμου, που επαναλειτούργησε μετά από χρόνια, ενώ προηγήθηκε επιμνημόσυνη δέηση στο μνημείο των Ηρώων, κατάθεση στεφάνων, ενός λεπτού σιγή εις μνήμη των πεσόντων και ανάκρουση του Εθνικού μας Ύμνου.

Χρόνια Πολλά σε όλους!









































































































Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου