Δευτέρα 9 Σεπτεμβρίου 2019

ΟΥΤΟΠΙΑ ΟΙ ΠΡΟΣΔΟΚΙΕΣ ΑΠΟ ΤΟ ΥΠΟΥΡΓΕΙΟ ΠΟΛΙΤΙΣΜΟΥ ΚΑΙ ΤΟΥΣ ΜΑΘΗΤΕΥΟΜΕΝΟΥΣ ΠΟΛΙΤΙΚΟΥΣ ΜΑΓΟΥΣ...ΤΟΥ ΣΕΡΑΦΕΙΜ ΖΑΓΚΑΝΑ






Από τον Σεραφείμ Ζαγκανά, μέλος της Ανεξάρτητης Κίνησης Αιδηψού, λάβαμε και δημοσιεύουμε:


ΤΟΥ ΣΕΡΑΦΕΙΜ ΖΑΓΚΑΝΑ* 




Ίσως, η πιο 
 «εύστοχη» προσέγγιση ( +… ) βρίσκεται στο σχόλιο του κ. Γιώργου Ιωαννίδη (Ας είναι η αρχή για ένα νέο πρόσωπο της Αιδηψού θερμαλισμός κτίριο ΑΓΙΩΝ ΑΝΑΡΓΥΡΩΝ, τουρισμός κτίριο ΚΑΣΤΑΛΙΑ, πολιτισμός κτίριο ΠΝΕΥΜΑΤΙΚΟΥ ΚΕΝΤΡΟΥ, διοίκηση κτίριο ΔΗΜΑΡΧΕΙΟ, αξιοθέατα μνημεία της φύσης !!! ΒΡΑΧΟΣ , ΧΩΡΟΣ ΠΗΓΩΝ, ΑΠΟΛΙΘΩΜΑΤΑ, ΘΕΡΜΟΠΟΤΑΜΟΣ, ΚΑΤΑΡΑΧΤΗΣ ΘΕΡΜΟΠΟΤΑΜΟΥ, συνδυασμός στοιχείων για μια ξεχωριστή ίσως ΜΟΝΑΔΙΚΗ πρόταση σε παγκόσμιο επίπεδο. Facebook, ΑΙΔΗΨΙΩΝ ΔΗΜΟΣ, κοινοποίηση Rut Pason) μάλλον, λόγω επαγγελματικής ιδιότητας. 

Όμως, για να τεθούν σε λειτουργία τα πιο ισχυρά οικονομικά εργαλεία που διαθέτει η πόλη μας, το υδροθεραπευτήριο Αγίων Αναργύρων και το ΕΟΤ, χρειάζεται να ξεπεραστεί ο σκόπελος του Τ.Α.Ι.ΠΕ.Δ (είναι γνωστό πως το Τ.Α.Ι.ΠΕ.Δ δεν υπάγεται στο Υπουργείο Πολιτισμού ). Στη συνέχεια, κάθε κίνηση οφείλει να φροντίζει το δημόσιο χαρακτήρα, τα δικαιώματα, την τοπική κοινωνία και την τοπική οικονομία σαν κόρη οφθαλμού.

Τα υπόλοιπα, περί βουλευτών και δημάρχων, είναι υλικά κατασκευής προφίλ παραγοντισμού και εσωτερικής κατανάλωσης.

Όποιος θέλει να βάλει το λιθαράκι του στον αγώνα για το φως, το δίκιο και την ανθρωπιά, ιδού η Ρόδος, ιδού και το πήδημα.

*Ο Σεραφείμ Ζαγκανάς είναι μέλος της Ανεξάρτητης Κίνησης Αιδηψού

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου