Σάββατο 17 Αυγούστου 2019

ΕΠΙΣΤΟΛΗ ΑΝΑΓΝΩΣΤΗ - ΑΙΔΗΨΟΣ ΤΗΣ ΕΓΚΑΤΑΛΕΙΨΗΣ





Από τον αναγνώστη μας κ. Χρήστο Κ. Χρήστου λάβαμε και δημοσιεύουμε την ακόλουθη επιστολή:

Η ώρα της ανάληψης του δήμου από την πανηγυρικά νεοεκλεγείσα δημοτική αρχή ζυγώνει. Το τι θα σημαίνει αυτό για την Αιδηψό; Σίγουρα η δοκιμασμένη πόλη από την εγκατάλειψη και την αδιαφορία της απερχόμενης δημοτικής αρχής περιμένει και απαιτεί ως η μόνη σημαντικά συνεισφέρουσα στον δημοτικό κορβανά κάποια προγραμματισμένη και μόνιμη λύση των προβλημάτων που την ταλάνιζαν, την ταλανίζουν απευχόμενη να την ταλανίζουν στο μέλλον.

Δεν θα αναφερθώ διεξοδικά στα προβλήματα της πόλης. Γνωστά και από χρόνια συσσωρευμένα, περίμεναν και περιμένουν τον δυναμικό δημοτικό άρχοντα που με το ικανό - ικανό; - επιτελείο το θα πιάσει τον σφυγμό της πόλης προχωρώντας με βήματα θετικά και με αποτελεσματικότητα στην αντιμετώπιση των προβλημάτων . Ίσως τούτο το καλοκαίρι να μην δούμε την πόλη να ανασαίνει από την βρώμα των συσσωρευμένων σκουπιδιών, πληγή της προηγούμενης 4ετίας, να μην δούμε τον Θερμοπόταμο να γίνεται γαλάζιος λόγω έργων, να μην περνούν μουγκρίζοντας τα βαρυφορτωμένα φορτηγά, βυτία από τον μοναδικό και πανέμορφο παραλιακό δρόμο 28ης Οκτωβρίου, να μην δούμε τους δρόμους και τα πεζοδρόμια παγίδες στραμπουλισμάτων και καταγμάτων, δεν θα δημιουργηθούν προϋποθέσεις πελατείας της Αιδηψού με αυτόν τον τρόπο.

Απερχόμενοι κύριοι παραδώστε την σκυτάλη στους επερχόμενους αξιοπρεπώς και πολιτισμένα και ο Θεός βοηθός.

Χ. Κ. Χρήστου

1 σχόλιο:

  1. Καλημερα Ο Παραλιακος δρομος απο Χαλκιδα για Αιδηψο το λεγομενο καντηλι γιατι δεν εχει γινει ακομα εαν ειχε γινει η Αιδηψος θα ητανε ενας απο τους καλυτερους προορισμους στην Ελλαδα Υπαρχουνε λενε συμφεροντα γι αυτο δεν γινετε για να μην ταλαιπωρειται ο κοσμος τα συμφεροντα πανε περιπατο ποτε δεν ειναι αργα Καλημερα !!!!

    ΑπάντησηΔιαγραφή