Σάββατο 6 Ιουλίου 2019

ΑΝΟΙΞΕ Η ΑΥΛΑΙΑ ΤΟΥ 6ΟΥ ΔΙΕΘΝΟΥΣ ΦΕΣΤΙΒΑΛ ΠΑΡΑΔΟΣΙΑΚΩΝ ΧΟΡΩΝ ΑΙΔΗΨΟΥ




Το Διεθνές Φεστιβάλ Παραδoσιακών Χορών Αιδηψού, πιστό στο καλοκαιρινό του ραντεβού, άνοιξε χθες για 6η χρονιά την αυλαία του στο λιμάνι Λ. Αιδηψού.

Στη χθεσινή, εναρκτήρια βραδιά το κοινό απόλαυσε ελληνικούς και πολωνικούς παραδοσιακούς χορούς που παρουσίασαν το εφηβικό τμήμα του Χορευτικού Συλλόγου Αιδηψού και οι χορευτικοί σύλλογοι Kasztelanka και Masovia από το Sierpc και το Plock της Πολωνίας αντίστοιχα. Μάλιστα, τα πολωνικά τμήματα παρουσίασαν τους χορούς τους υπό τους ήχους ζωντανής, παραδοσιακής μουσικής.

Κατά την έναρξη της βραδιάς ο διοργανωτής του φεστιβάλ κ. Θανάσης Βοσνιάκος ευχαρίστησε όσους συνέβαλαν στη διεξαγωγή της εκδήλωσης και απένειμε τιμητική πλακέτα στην πρόεδρο του Χορευτικού Συλλόγου Αιδηψού, κα Χρυσάνθη Καπόλου. Χαιρετισμό προς το κοινό απηύθυνε επίσης ο κ. Γιάννης Τσιρογιαννίδης, φίλος του φεστιβάλ
.

Για όσους δεν κατάφεραν να παρευρεθούν στη χθεσινή βραδιά, να σημειώσουμε ότι τα χορευτικά τμήματα θα παρουσιάσουν και σήμερα Σάββατο, 6 Ιουλίου και ώρα 21.00, διάφορα χορευτικά και μουσικά προγράμματα που θα μας ταξιδέψουν σε μια πανδαισία χορών, ακουσμάτων και χρωμάτων.

Απολαύστε τα βίντεο και τις φωτογραφίες της χθεσινοβραδινής εκδήλωσης














































































Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου