Τετάρτη 5 Ιουνίου 2019

Ο ΛΙΜΕΝΑΡΧΗΣ ΑΙΔΗΨΟΥ ΣΤΟ ΡΑΔΙΟ ΙΣΤΙΑΙΑ





Τον Λιμενάρχη Αιδηψού, Σωτήρη Δανίκα, φιλοξένησε σήμερα Τετάρτη, 05 Ιουνίου 2019, στην ραδιοφωνική εκπομπή «Πρωινές Διαδρομές» ο δημοσιογράφος Γιάννης Τσελίκας με αφορμή τον εορτασμό της Παγκόσμιας Ημέρας Περιβάλλοντος.

Αρχικά, ο κ. Δανίκας έκανε μια μικρή αναφορά στην σημερινή ημέρα τονίζοντας ότι το κέντρο βάρους της ανάπτυξης της περιοχής μας είναι οι παραλίες και η θάλασσα. 


Στη συνέχεια αναφέρθηκε στις υποχρεώσεις των επαγγελματιών όσον αφορά στις παραλίες αλλά και στους ενδελεχείς ελέγχους που θα διεξαχθούν στις επιχειρήσεις που εκμεταλλεύονται παραλιακό χώρο και αιγιαλό, στους δειγματοληπτικούς ελέγχους των θαλασσών, στις γαλάζιες σημαίες και, τέλος, στις δράσεις που θα πραγματοποιηθούν για την σημερινή Παγκόσμια Ημέρα Περιβάλλοντος.

Ακούστε τα όσα είπε ο Λιμενάρχης στον κ. Τσελίκα στον παρακάτω σύνδεσμο:


1 σχόλιο:

  1. ΝΑ απομακρύνουν πρώτα τη κατεστραμμένη και επικίνδυνη προβλήτα στον Αγιοκαμπο που δεν εξυπηρετεί τίποτε εδώ και χρόνια και έχει προκαλέσει τεράστια περιβαλλοντική καταστροφή καθώς και ατυχήματα ευτυχώς όχι σοβαρά μέχρι και σήμερα αν και είναι πιθανό στο μέλλον να θρηνήσουμε και θύματα .
    Είναι παράνομη αυθαίρετη και δεν πληρεί κανένα περιβαλλοντικο όρο, πάραυτα παραμένει πεισματικά δεκαετίες ως μια θανάσιμη παγίδα και ως κακό κείμενο να θυμίζει σε κάποιους ότι οι υπεύθυνοι για αυτό το έκτρωμα σύντομα θα κριθούν για την κακουργηματικη αμέλεια τους

    θα ακολουθήσουν καταγγελίες στο https://peiratikoreportaz.blogspot.com/ και μήνυση στον εισαγγελέα περιβάλλοντος μέχρι να αποδοθούν ευθύνες και να απομακρυνθεί η γκρεμισμένη και άκρως επικίνδυνη κατασκευή από την παραλία μας


    ΈΝΩΣΗ ΠΟΛΙΤΏΝ ΑΓΙΟΚΑΜΠΟΥ

    ΑπάντησηΔιαγραφή