Κυριακή 9 Ιουνίου 2019

ΒΙΒΛΙΟΦΩΛΙΕΣ ΑΠΟ ΤΟ 1ο ΝΗΠΙΑΓΩΓΕΙΟ Λ. ΑΙΔΗΨΟΥ





Μια αξιέπαινη και πολύ ξεχωριστή δράση πραγματοποιήθηκε σήμερα από τους μικρούς μαθητές και τις δασκάλες του 1ου Νηπιαγωγείου Λ. Αιδηψού με πρωταγωνιστές τα βιβλία και τις πολύχρωμες βιβλιοφωλιές τους. 

Λίγο μετά τις 11.30 το πρωί οι μικροί μας φίλοι, κρατώντας από ένα βιβλίο στο χέρι, συγκεντρώθηκαν στο πάρκο Λ. Αιδηψού για να τοποθετήσουν τις βιβλιοφωλιές σε διάφορα σημεία της πόλης μας και να τις γεμίσουν με βιβλία για μικρούς και μεγάλους.

Οι βιβλιοφωλιές έχουν ως κύριο στόχο την ανάγνωση και την ανταλλαγή των βιβλίων καθώς και την προώθηση της φιλαναγνωσίας και της αγάπης προς το βιβλίο. Στις βιβλιοφωλιές μπορεί να διαθέσει κάποιος τα βιβλία που έχει ήδη διαβάσει και θέλει να τα μοιραστεί με άλλους και να πάρει κάποιο άλλο. Με αυτόν τον τρόπο το βιβλίο ταξιδεύει από χέρι σε χέρι και η γνώση μοιράζεται και πολλαπλασιάζεται.

Μπορείτε να βρείτε τις βιβλιοφωλιές, τις οποίες κατασκεύασε με πολύ μεράκι και προσέφερε ο Τάκης Χριστόπουλος και ζωγράφισε η Μαρία Αγγελοπούλου, στο πάρκο, στην είσοδο της πλαζ - όπου διατίθενται και βιβλία ενηλίκων - και στο ιστορικό ΚΥΜΑ.

Ένα μεγάλο μπράβο σε όλους!





























Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου