Τετάρτη 6 Φεβρουαρίου 2019

Η ΑΙΔΗΨΟΣ ΕΤΟΙΜΑΖΕΤΑΙ ΓΙΑ ΤΟ ΚΑΡΝΑΒΑΛΙ




Η ώρα για το Καρναβάλι Αιδηψού 2019 πλησιάζει και οι ρομαντικοί εθελοντές* σε συνεργασία με τους τοπικούς συλλόγους και φορείς προετοιμάζονται και εργάζονται πυρετωδώς για τις διήμερες καρναβαλικές εκδηλώσεις. 

Το φετινό Καρναβάλι Αιδηψού διοργανώνεται από τους Ρομαντικούς Εθελοντές και το Σύλλογο Ξενοδόχων Λ. Αιδηψού σε συνδιοργάνωση με το Δήμο Ιστιαίας - Αιδηψού και την Περιφέρεια Στερεάς Ελλάδας και τη συμμετοχή των Χορευτικών Συλλόγων Αιδηψού και Λίμνης που θα μας παρουσιάσουν παραδοσιακούς χορούς.

Το Σάββατο, 9 Μαρτίου 2019, έχει προγραμματιστεί να γίνει το ξεφώνημα του Βασιλιά Καρνάβαλου και την Κυριακή, 10 Μαρτίου 2019 και ώρα 16.30, θα πραγματοποιηθεί η μεγάλη παρέλαση των καρναβαλιστών στην παραλιακή της Αιδηψού, η οποία θα τερματίσει στο λιμάνι της πόλης, μπροστά από τον Βασιλιά Καρνάβαλο, τους ξυλοπόδαρους και την «μαγική» έκπληξη!

Για να δηλώσετε τη συμμετοχή σας στο καρναβάλι με άρμα ή ομάδα τηλεφωνήστε στο +306936824075 ή στείλτε μήνυμα στη σελίδα Καρναβάλι Αιδηψού Ρομαντικοί Εθελοντές.


Για άλλη μια χρονιά η περιοχή αναμένεται να αποτελέσει πόλο έλξης για αρκετούς επισκέπτες που θα δώσουν το παρών στο Καρναβάλι Αιδηψού 2019. 

Και για όσους δεν έχουν παρακολουθήσει το Καρναβάλι Αιδηψού, πάρτε μια γεύση από το περσινό καρναβάλι ΕΔΩ.


* Οι ρομαντικοί εθελοντές με αλφαβητική σειρά είναι:

Αλέκα Καππέ, Άννα Στέφου, Γιάννης Βασιλείου, Γιώργος Στέφος, Δάφνη Ανδρίτσου, Έλενα Χραπάλου, Ζαχαρίας Καβαράκας, Θάλεια Αλεξανδρή, Λιάνα Κώνστα, Μαρία Κούτσικα Βασιλείου, Χριστίνα Χαλαβρεζάκη


Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου