Πέμπτη 21 Φεβρουαρίου 2019

Λ. ΕΥΣΤΑΘΙΟΥ ΣΕ Κ. ΜΠΑΤΖΕΛΗ: «ΕΙΝΑΙ ΕΠΙΤΑΚΤΙΚΗ ΑΝΑΓΚΗ ΝΑ ΛΥΘΕΙ ΤΟ ΠΡΟΒΛΗΜΑ ΤΗΣ ΠΡΟΣΒΑΣΗΣ ΑΠΟ ΚΑΙ ΠΡΟΣ ΤΗ ΧΑΛΚΙΔΑ»









Από το Δήμο Ιστιαίας - Αιδηψού λάβαμε και δημοσιεύουμε το ακόλουθο δελτίο Τύπου:


Συνάντηση με την υποψήφια περιφερειάρχη Στερεάς Ελλάδας Κατερίνα Μπατζελή είχε η δήμαρχος Ιστιαίας Αιδηψού Λίνα Ευσταθίου.


Η ενημερωτική συζήτηση έγινε μετά από πρωτοβουλία της κ. Μπατζελή η οποία επισκέφθηκε την περιοχή προκειμένου να ενημερωθεί για τα προβλήματα που αντιμετωπίζουν οι κάτοικοι. 


Η κυρία Ευσταθίου αναφέρθηκε στο προβληματικό οδικό δίκτυο που εγκυμονεί κινδύνους για τους οδηγούς από και προς τη Χαλκίδα και δυσχεραίνει την ασφαλή μετακίνηση των ασθενών προς το μοναδικό νοσοκομείο της πρωτεύουσας του νομού. 


«Λύστε το θέμα της πρόσβασης, είναι επιτακτική ανάγκη» είπε χαρακτηριστικά η δήμαρχος Ιστιαίας Αιδηψού και πρόσθεσε ότι είναι απαραίτητη η αγαστή συνεργασία περιφέρειας- Δήμου: «Ο δήμος δεν μπορεί χωρίς την περιφέρεια και η περιφέρεια χωρίς τον δήμο» σημείωσε η κυρία Ευσταθίου.


Η κυρία Ευσταθίου επισήμανε τις ευθύνες της περιφέρειας για την κατάσταση του οδικού δικτύου ενώ έγινε ειδική αναφορά στα έργα του βιολογικού καθαρισμού Ιστιαίας και Αιδηψού που βρίσκονται σε εξέλιξη.


Η κυρία Μπατζελή άκουσε τα προβλήματα και ανέφερε ότι είναι σημαντικό «να δούμε και να συμφωνήσουμε τι μπορούμε να κάνουμε από δω και πέρα».

1 σχόλιο:

  1. ΑΠΟ ΛΟΓΙΑ ΚΑΙ ΟΡΑΜΑΤΑ ΧΟΡΤΑΣΑΜΕ 50 ΧΡΟΝΙΑ ...ΕΚ ΤΟΥ ΑΠΟΤΕΛΕΣΜΑΤΟΣ ΜΙΑ ΑΠΟ ΤΑ ΙΔΙΑ...!!!!!!

    ΑπάντησηΔιαγραφή