Τετάρτη 13 Φεβρουαρίου 2019

ΣΥΜΜΕΤΟΧΗ ΤΗΣ ΠΕΡΙΦΕΡΕΙΑΣ ΣΤΕΡΕΑΣ ΕΛΛΑΔΑΣ ΣΕ ΕΚΘΕΣΗ ΤΟΥΡΙΣΜΟΥ ΣΤΟ ΙΣΡΑΗΛ





Από το γραφείο του Αντιπεριφερειάρχη Τουρισμού & Αθλητισμού της Περιφέρειας Στερεάς Ελλάδας, Ηλία Μπουρμά, λάβαμε και δημοσιεύουμε το ακόλουθο δελτίο Τύπου:


Με μεγάλη επιτυχία και ιδιαίτερα θετικά μηνύματα η Περιφέρεια Στερεάς Ελλάδας, ολοκλήρωσε τη συμμετοχή της στη διεθνή έκθεση τουρισμού "International Mediterranean Tourism Tourism Market (IMTIM 2019)", για μια ακόμα χρονιά, η οποία πραγματοποιήθηκε 12 & 13 Φεβρουαρίου 2019 στο Τελ Αβίβ του Ισραήλ, προβάλλοντας έτσι το τουριστικό και πολιτιστικό προϊόν της.

Στο περίπτερο της Περιφέρειας συμμετείχαν και φιλοξενήθηκαν εκπρόσωποι επαγγελματικών και τουριστικών φορέων. Κατά τη διάρκεια της έκθεσης, δόθηκε η ευκαιρία να προβληθούν τα τουριστικά ανταγωνιστικά πλεονεκτήματα της Περιφέρειας Στερεάς Ελλάδας και να πραγματοποιηθούν συναντήσεις με τουριστικά γραφεία και δημοσιογράφους.

Ιδιαίτερα έντονο αποδείχθηκε το ενδιαφέρον του Ισραηλίτικου κοινού για το σύνολο του τουριστικού προορισμού της Περιφέρειας, καθώς είχαν τη δυνατότητα να ενημερωθούν αναλυτικά.

Η διεθνής έκθεση “IMTM 2019” αναβαθμίζεται συνεχώς με συμμετοχές από όλη την παγκόσμια τουριστική βιομηχανία, ενώ διαπιστώθηκε ότι η Περιφέρεια Στερεάς Ελλάδας αποτελεί έναν από τους πλέον ελκυστικούς προορισμούς της Ισραηλίτικης αγοράς.

Ο Αντιπεριφερειάρχης Τουρισμού & Αθλητισμού της Περιφέρειας Στερεάς Ελλάδας δήλωσε χαρακτηριστικά: "Την προτίμηση και την αγάπη των φίλων μας από το Ισραήλ την εισπράττουμε σε κάθε επίσκεψή μας εδώ. Τα αισθήματά μας είναι αμοιβαία και καταβάλλουμε κάθε δυνατή προσπάθεια να φανούμε αντάξιοι των προσδοκιών τους".






Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου