Παρασκευή 15 Φεβρουαρίου 2019

Η ΛΙΖΑ ΧΑΠΙΔΟΥ ΥΠΟΨΗΦΙΑ ΠΕΡΙΦΕΡΕΙΑΚΗ ΣΥΜΒΟΥΛΟΣ ΜΕ ΤΟΝ ΦΑΝΗ ΣΠΑΝΟ





Υποψήφια Περιφερειακή Σύμβουλος με το συνδυασμό του Φάνη Σπανού «Επιμένουμε στην καρδιά της Ελλάδας» θα είναι η κυρία Ελισάβετ (Λίζα) Χαπίδου στις επερχόμενες Περιφερειακές εκλογές.

Η κα Χαπίδου γεννήθηκε και μεγάλωσε στα Λουτρά Αιδηψού. Σπούδασε στο Παιδαγωγικό Τμήμα Νηπιαγωγών Αθηνών και εργάστηκε σε σχολεία των Ν .Φθιώτιδας, Βοιωτίας και Εύβοιας. Είναι προϊστάμενη του 1ου Νηπιαγωγείου Λ. Αιδηψού στο οποίο εργάζεται μαζί με 4 εξαιρετικές συναδέλφους. Το 1999 είχε εκλεγεί δημοτική σύμβουλος (η μοναδική τότε γυναίκα) και υπηρέτησε για 4 χρόνια ως αντιπρόεδρος του Δημοτικού Συμβουλίου. Εδώ και 8 χρόνια είναι μέλος και ταμίας του Συλλόγου Δασκάλων και Νηπιαγωγών Ιστιαίας. Ήταν εισηγήτρια σε πολλά σεμινάρια με θέματα σχετικά με την εκπαίδευση. Από το 2011 είναι ταμίας της Σχολικής Επιτροπής Πρωτοβάθμιας Εκπαίδευσης του Δήμου Ιστιαίας Αιδηψού με 37 Δημοτικά Σχολεία και Νηπιαγωγεία.

Η κα Χαπίδου είναι υποψήφια με το συνδυασμό του Φάνη Σπανού γιατί…

Στις επερχόμενες εκλογές του 2019 θα συμμετέχω με μεγάλη μου χαρά στην ομάδα του Φάνη Σπανού, ενός εργατικού, νέου ανθρώπου με όραμα που αγαπήθηκε από όλους μας γιατί ξέρει να ιεραρχεί, να είναι κοντά σε κάθε πρόβλημα, να πάει μαζί με την ομάδα του τη Στερεά Ελλάδα σε ένα καλύτερο «ΑΥΡΙΟ». Θέλω και μπορώ να βοηθήσω για να χτίσουμε όλοι μαζί έναν τόπο που θα βελτιώσει τις ζωές όλων μας και κυρίως των παιδιών μας που αποτελούν το μέλλον μιας καλύτερης κοινωνίας.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου