Κυριακή 10 Φεβρουαρίου 2019

ΕΠΕΣΤΡΕΨΕ ΣΤΙΣ ΝΙΚΕΣ Ο Α.Ο. ΑΙΔΗΨΟΣ






Με τις ιδανικές καιρικές συνθήκες διεξήχθη το παιχνίδι μεταξύ του Α.Ο ΑΙΔΗΨΟΣ και του ΑΠΣ ΠΑΝΤΡΙΑΔΙΚΟΣ στο γήπεδο «Δημήτριος Ανδρίτσος» για την δέκατη έκτη αγωνιστική του πρωταθλήματος της Α κατηγορίας Ευβοίας, με την ομάδα της Αιδηψού να επιστρέφει στις νίκες επικρατώντας του Παντριαδικού με 3-1.

Η Αιδηψός μπήκε δυνατά στο παιχνίδι θέλοντας να επιβάλει το ρυθμό της με αποτέλεσμα να προηγηθεί στο σκορ σχετικά νωρίς. Στη συνέχεια όμως η ομάδα της Τριάδας πίεσε ανεβάζοντας την απόδοση της και εκμεταλλευόμενη τους χώρους που έδωσε η γηπεδούχος ισοφάρισε με πέναλτι αφού ο διαιτητής υπέδειξε την εσχάτη των ποινών μετά από χέρι του Γλύκου. Με τη λήξη του πρώτου ημιχρόνου οι δυο ομάδες κατευθύνθηκαν ισόπαλες στα αποδυτήρια.

Στην επανάληψη και με το ξεκίνημα του δευτέρου ημιχρόνου, η Αιδηψός κλείδωσε τη νίκη αιφνιδιάζοντας την Τριάδα με δυο τέρματα σε διάστημα δέκα λεπτών. Η Τριάδα προσπάθησε να αντιδράσει δημιουργώντας κάποιες φάσεις που όμως δεν είχαν αποτέλεσμα. Έτσι το τελικό σφύριγμα του Γκάτσου βρήκε νικήτρια τη γηπεδούχο, μια νίκη που της δίνει βαθμολογική ανάσα για τη συνέχεια.

Το ματς:

10’
: Ο Μπίμπαϊ Τ. στρώνει την μπάλα στον Αναγνώστου Ν. που με ευθύβολο βολέ κάνει το 1-0 για την Αιδηψό.

15’: Σέντρα του Χασάνδρα που βρίσκει τον Μουτουσίδη, ο οποίος κάνει το σουτ και ο Κυριακού μπλοκάρει την μπάλα.

16’: Ο Στεργίου Α. μπαίνει στην μικρή αλλά το σουτ που κάνει μπλοκάρει εύκολα ο Οικονομίδης.

29’: Μετά από σέντρα σουτ του Μουτουσίδη, ο Μπαϊμπάκης βρίσκει την μπάλα αλλά τη στέλνει άουτ.

31’: Ο Φώτου Χ. με δυνατό σουτ έξω από την μεγάλη περιοχή δεν απειλεί τον Οικονομίδη που μπλοκάρει την μπάλα.

34’: Μετά από εκτέλεση κόρνερ ο Φώτου Χ. σουτάρει μέσα από την μεγάλη περιοχή με την μπάλα να φεύγει ελάχιστα άουτ.

40’: Πέναλτι για την ομάδα του Παντριαδικού μετά από χέρι του Γλύκου με το διαιτητή να δείχνει την άσπρη βούλα. Εκτελεί ο Κατσίμπρας και ισοφαρίζει σε 1-1.




49’: Έξοχο κλέψιμο της μπάλας στη γραμμή του κόρνερ από τον Μπίμπαϊ Τ. που δίνει τη δεύτερή του ασίστ στον Σαμπάι ο οποίος πλασάρει στη γωνία του Οικονομίδη κάνοντας το 2-1.

60’: Ο Μπίμπαϊ Τ. γίνεται κάτοχος της μπάλας στο ύψος της μεγάλης περιοχής και με εκπληκτικό πλασέ περνάει την μπάλα πάνω από τον Οικονομίδη στέλνοντας την μπάλα στα δίχτυα σημειώνοντας το 3-1.

63’: Δυνατό βολέ του Κατσίμπρα έξω από το ύψος της μεγάλης περιοχής αναγκάζει τον Κυριακού να κάνει την απόκρουση του αγώνα διώχνοντας την μπάλα σε κόρνερ.

67’: Άλλη μια ωραία πάσα του Μπίμπαϊ Τ. βρίσκει τον Αναγνώστου Ν. σε θέση βολής αλλά του δυνατό σουτ που κάνει δεν βρίσκει τα δίχτυα του Οικονομίδη ο οποίος απέκρουσε εκπληκτικά την μπάλα.

88’: Αποβλήθηκε με δεύτερη κίτρινη κάρτα ο Στεργίου Η.


Διαιτητής: Γκάτσος Κών/νος
Βοηθοί: Νέγρης Αρβ., Μακρής Βασ.


Α.Ο. Αιδηψός

Προπονητής: Γιώργος Δημητρίου

11άδα
Κυριακού, Φώτου Χ. (70΄ Παπατζίκος), Καραγκούνης (85΄ Βασιλείου), Καππές, Γλύκος, Στεργίου Η., Σαμπάι, Αναγνώστου Ν., Μπίμπαϊ Α., Μπίμπαϊ Τ. (93΄ Σαββόπουλος), Στεργίου Α.

Αναπληρωματικοί
Αναγνώστου Μ., Βασιλείου, Παπατζίκος, Ψαράς, Goxhaj, Καρμάι, Σαββόπουλος


ΑΠΣ Παντριαδικός

Προπονητής: Βασίλειος Τσιμιχόδημος

11άδα
Οικονομίδης, Τζάβρας, Πατερίτσας (77΄ Καραμπέτσος), Γκρινιάρης, Pashaj, Νόνας (66΄ Τσιμιχόδημος), Χασάνδρας Γ., Κατσίμπρας, Μπαϊμπάκης (73΄ Παπακωνσταντίνου), Μουτουσίδης, Χασάνδρας Δ. (77’ Τσούτσης)

Αναπληρωματικοί
Τσιμιχόδημος, Φαλάγγης, Καραμπέτσος, Ευαγγελινός, Παπακωνσταντίνου, Τσούτσης, Νόνας











































































































































































Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου