Τετάρτη 19 Δεκεμβρίου 2018

ΕΜΠΡΑΚΤΗ ΑΓΑΠΗ ΑΠΟ ΤΟ 1Ο ΝΗΠΙΑΓΩΓΕΙΟ Λ. ΑΙΔΗΨΟΥ






Ξεχωριστά χειροποίητα δώρα για μικρούς και μεγάλους, μοναδικά στολίδια για τη χριστουγεννιάτικη διακόσμηση, λαχταριστές λιχουδιές και ιδιαίτερα κοσμήματα μάς περίμεναν όλους στο Χριστουγεννιάτικο Bazaar αγάπης του 1ου νηπιαγωγείου Λ. Αιδηψού, χαρίζοντας χαμόγελα και αγάπη στα παιδιά της «Κιβωτού του Κόσμου».

Για 15 ημέρες τα παιδιά μαζί με τους γονείς τους, αντλώντας έμπνευση από το σύνθημα «χαρά που μοιράζεις διπλασιάζεται», ετοίμαζαν μοναδικές χριστουγεννιάτικες δημιουργίες με μοναδικό σκοπό την ενίσχυση της «Κιβωτού του Κόσμου», ενός εθελοντικού μη κερδοσκοπικού οργανισμού μέριμνας και προστασίας μητέρας και παιδιού.

«Συνήθως τα παιδιά ταυτίζουν τη χαρά τις ημέρες των Χριστουγέννων με τα δώρα που λαμβάνουν ή με ό,τι άλλο κάνουν και έχει να κάνει με τον εαυτό τους.....εκδρομές, χριστουγεννιάτικα θεάματα. Εμείς προσπαθούμε να τους μάθουμε και την άλλη χαρά, εκείνη που πηγάζει από την προσφορά και το μοίρασμα αγάπης. Και επειδή τα παιδιά μαθαίνουν καλύτερα βιωματικά, οργανώσαμε εργαστήρια και δράσεις σαν τη σημερινή με στόχο την έμπρακτη αγάπη, τη χαρά να δίνεις χαρά.» ανέφερε η διευθύντρια του νηπιαγωγείου, Λίζα Χαπίδου, πριν από την έναρξη της μικρής γιορτής που είχαν ετοιμάσει μαζί με τα παιδιά για εμάς.

Ένα μεγάλο μπράβο πρωτίστως στα παιδιά για τις καταπληκτικές δημιουργίες τους αλλά και στο εκπαιδευτικό προσωπικό για την πρωτότυπη ιδέα και την άψογη οργάνωση. Μπράβο!

































1 σχόλιο:

  1. Συγχαρητήρια στις νηπιαγωγους, στα παιδιά και στους γονείς που αγκαλιάζουν τις δράσεις.

    ΑπάντησηΔιαγραφή