Κυριακή 11 Νοεμβρίου 2018

ΕΠΙΣΤΡΟΦΗ ΣΤΙΣ ΝΙΚΕΣ ΓΙΑ ΤΟΝ Α.Ο. ΑΙΔΗΨΟΣ





Επιστροφή στις νίκες για τον Α.Ο. Αιδηψός που επικράτησε του Α.Ο. Μακρυκάπας με 2-0 για την πέμπτη αγωνιστική του πρωταθλήματος της Α' κατηγορίας Εύβοιας ανεβαίνοντας στη δεύτερη θέση της βαθμολογίας.

Ένα σκληρό παιχνίδι με αρκετά φάουλ και παράπονα των γηπεδούχων για τη διαιτησία του Βράκκα με αποκορύφωμα τη φάση στα τελευταία λεπτά του αγώνα όπου δεν έδωσε πέναλτι και άφησε με 10 παίχτες την ομάδα του Α.Ο. Αιδηψός.

Ο Α.Ο. Αιδηψός ήδη από το 4' μπήκε δυνατά στο παιχνίδι για να κυριαρχήσει με ωραία εκτέλεση φάουλ του Μπίμπαϊ και επέμβαση του Τσουβάρα. Ακολούθησαν άλλες δύο φάσεις για την Αιδηψό στο 13' με σουτ του Ηλία Στεργίου και στο 15' με φάουλ του Μπίμπαϊ που πέρασε έξω.

Μετά το 15' η Μακρυκάπα ισορρόπησε το παιχνίδι κάνοντας κάποιες επιθέσεις κυρίως από την αριστερή πλευρά της Αιδηψού, έχοντας ένα σουτ στο 17' από τον Μπαϊμπάκη και στο 20' ένα ωραία εκτελεσμένο φάουλ από τον Σίδερη που αποκρούει ο Κυριακού με την μπάλα να βρίσκει στο δοκάρι και να καταλήγει άουτ.

Στο 25' ο Ηλίας Στεργίου σημειώνει το πρώτο γκολ για την ομάδα της Αιδηψού με ωραία κεφαλιά έπειτα από φάουλ με εκτέλεσε ο Μπίμπαϊ.

Η ομάδα της Μακρυκάπας αντεπιτίθεται στο 31' με καλή επίθεση από τον Σίδερη και απόκρουση του τερματοφύλακα της γηπεδούχου.

Ακολούθησαν τρεις ευκαιρίες για τους φιλοξενούμενους στο 35' με εκτέλεση φάουλ, στο 44' όταν ο σέντερ φορ της Μακρυκάπας, Σίδερης βρέθηκε τετ α τετ με τον Κυριακού χάνοντας ωστόσο την ευκαιρία για γκολ αλλά και στο 46' με το σουτ του Μπαϊμπάκη που έφυγε άουτ.

Στο δεύτερο ημίχρονο και συγκεκριμένα στο 58' ύστερα από ωραία ενέργεια από αριστερά του Αργύρη Στεργίου η μπάλα βγαίνει κόρνερ. Το κόρνερ εκτελείται και ο Στεργίου Ηλίας με κεφαλιά κάνει το 2-0 για την ομάδα του και διπλασιάζει τα προσωπικά του τέρματα.

Μετά το δεύτερο γκολ η Αιδηψός κυριάρχησε στον αγωνιστικό χώρο έχοντας κάποιες καλές στιγμές με ένα εντυπωσιακό ανάποδο ψαλίδι του Φώτου στο 79' αλλά και ένα καλό σουτ του Μπίμπαϊ Α. 81'.

Στο 88' ο Αργύρης Στεργίου ανατρέπεται μέσα στην περιοχή από τους αμυντικούς της φιλοξενούμενης με τον διαιτητή να μην σημειώνει καμία παράβαση προκαλώντας την αντίδραση των παιχτών του Α.Ο. Αιδηψός και κυρίως του Στεργίου με αποτέλεσμα ο διαιτητής να τον αποβάλει με δεύτερη κίτρινη κάρτα.

Διαιτητές: Βράκκας Χρ. / Παυλάτος Διον. - Σέρρας Παν.

Α.Ο. ΑΙΔΗΨΟΣ


Προπονητής: Δημητρίου Γιώργος

11άδα
Κυριακού Ι., Φώτου Κ., Φώτου Χ. (82' Καραγκούνης Π.), Γλύκος Δ., Αναγνώστου Μ., Στεργίου Η., Στεργίου Α., Καπλανάι Μ. (89' Σαμπάι Ε.), Αναγνώστου Ν. (66' Γοργομάτης Ν.), Μπίμπαϊ Ι. (53' Μπίμπαϊ Α.), Αναστασιάδης Β.

Αναπληρωματικοί
Μπίμπαϊ Α., Γοργομάτης Ν., Καραγκούνης Π., Μιλάνι Φ., Παπατζίκος Κ., Αφένδρας Δ., Σαμπάι Ε.

Α.Ο. ΜΑΚΡΥΚΑΠΑ


Προπονητής: Κιαπέκος Νικόλαος

11άδα
Τσουβάρας Γ., Λέκκας Κ., Χασάνδρας Χ., Shehaj A., Γκίκας Α. (61' Βουρδάνος Β.), Μπασινάς Δ., Γκίκας Ν., Κουκούρας Χ., Μπαϊμπάκης Π., Σίδερης Δ. (79' Στούμπος Σ.), Κούτσαυλης Π.

Αναπληρωματικοί
Στούμπος Σ., Τζουμάνης Κ., Σπρίνης Ι., Καρκάλης Α., Στούμπος Γ., Βουρδάνος Β., Ρούμπλης Χ.


























































































































Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου