Δευτέρα 18 Ιουνίου 2018

ΑΡΧΙΖΕΙ ΤΟ ΜΑΤΣ.... Γ.ΤΣΙΡΟΓΙΑΝΝΙΔΗΣ vs ΟΛΝΕ







Αν η ελευθερία είχε ένα νόημα, αυτό είναι να λες στους ανθρώπους αυτά που ΔΕΝ ΘΕΛΟΥΝ ΝΑ ΑΚΟΥΣΟΥΝ 

George Orwell

Κύριοι σας γνωρίζω ότι δεν έχω καμία διάθεση να πλήξω το κύρος ενός οργανισμού για τον οποίο εργάστηκα «ψυχή τε και σώματι» από την ίδρυση του. Tον δε Πρόεδρο ούτε τον ήξερα, ούτε και τον ξέρω, αν και ζω συνεχώς από το Σεπτέμβριο του 1997 στην πόλη που γεννήθηκα. 

Το τι κάναμε τέσσερα χρόνια στη βόρεια Εύβοια μπορείτε να το δείτε στον απολογισμό έργου που έκανα τον Φεβρουάριο του 2018 (δείτε ΕΔΩ) με τα κομματικά σας κιάλια αφού λάβετε υπόψη σας ότι τα ¾ της θητείας μου ήταν επί κυβέρνησης ΣΥΡΙΖΑ (Ιανουάριος 2015 έως Ιούνιο 2017).

Τα δε ποσά που ξοδεύτηκαν για τις εργασίες στη βόρεια Εύβοια, ποσά για τις εργασίες των λιμανιών της, ήταν λιγότερα από αυτά που ΕΣΕΙΣ ξοδεύετε για έξοδα παράστασης και κινήσεις με το όχημα του οργανισμού τα σαββατοκύριακα και πολύ λιγότερα από το κόστος του νεοϊδρυθέντος γραφείου τύπου. 
Όλοι δε που παρείχαν ηλεκτρολογικές, υδραυλικές, χωματουργικές υπηρεσίες, μεταλλικές επισκευές ήταν επιχειρηματίες της περιοχής με κανονικά βιβλία εφορίας, τιμολόγια, ασφαλιστικές – φορολογικές ενημερότητες, οι οποίοι υπέβαλλαν αντίστοιχες προσφορές και παρείχαν υπηρεσίες 24 ώρες το εικοσιτετράωρο όποτε αυτές απαιτούνταν, ακόμη και Χριστούγεννα και Δεκαπενταύγουστο. 

Όσον αφορά το πάρκινγκ του λιμανιού Λουτρών Αιδηψού, αλήθεια, δεν γνωρίζετε ότι είναι αναγκαίο για την πύλη του διαβατηριακού έλεγχου και για το υδατοδρόμιο και ότι έχει χωροθέτηση σύμφωνα με τη σχετική ΕΣΑΛ μέσα στη χερσαία ζώνη του λιμανιού; 
Αν όχι, μελετήστε και τις λοιπές σχετικές αποφάσεις των διαγωνισμών, αναθέσεων κλπ. Ίσως σας βοηθήσουν σε τυχόν μεταπτυχιακές σας σπουδές! 

ΣΗΜΕΡΑ, 17 Ιουνίου 2018, μόνο στο λιμάνι των Λουτρών Αιδηψού είναι κατεστραμμένες 17 κολόνες-φωτιστικά, στους δε ΩΡΕΟΥΣ 19. Τα pillars που δεν λειτουργούν μετρήστε τα εσείς! Πάρτε δε και μερικές επιβεβαιωτικές φωτογραφίες των λεγομένων μου για την κατάσταση του λιμανιών. 

Στους ΩΡΕΟΥΣ δε, μέχρι να βάλετε WC, βάλτε καμιά σημαία στους ιστούς. Αν δεν έχετε Ελληνική σημαία, βάλτε του Δήμου ή κάποιου φιλικού σας συλλόγου! 

Όσον αφορά στο Π.Δ.Ε του 2017, μακάρι να παρουσιάσετε 100 τοις εκατό απορρόφηση. 

Αλλά πως; 
Όταν έχετε διαγράψει τις λέξεις «σχεδιασμός, όραμα, επενδύσεις, ανάπτυξη» από τα πλάνα σας.

Όση λοιπόν λάσπη και να μου πετάτε εσείς οι επαγγελματίες της επικοινωνίας, σας γνωρίζω ότι η λάσπη στην Αιδηψό είναι ιαματική και σας ευχαριστώ πολύ, γιατί με τις ενέργειες σας με ξαναενεργοποιήσατε!
Στη σέντρα, λοιπόν, κάθε μήνα από τώρα και στο εξής για όλα τα προβλήματα, ιδίως της καθημερινότητας μέχρι την επίλυσή τους.

Σας υπόσχομαι ότι θα ελέγχω προσωπικά τα τεκταινόμενα στις χερσαίες ζώνες.

Καλά μπάνια, Σύντροφοι.

Λ. Αιδηψού, 17 Ιουνίου 2018
Γιάννης Τσιρογιαννίδης
Πρώην Αναπληρωτής Διευθύνοντα Συμβούλου Οργανισμού Λιμένων Νομού Ευβοίας




















1 σχόλιο:

  1. Να προσθέσουμε πλέον τα περιστατικά κλοπών και ζημιών σε σκάφη στο χώρο εντός του λιμανιού και η αδιαφορια της λιμενικης αρχής και της τωρινής διοίκησης της ΟΛΝΕ. Κατά τα άλλα πληρώνουμε λιμανιατικα σε ένα λιμάνι που πλέον δεν προσφέρει τπτ απολύτως.

    ΑπάντησηΔιαγραφή