Τρίτη 5 Ιουνίου 2018

ΕΠΙΣΚΕΨΗ Υ.ΝΑ.Ν.Π. ΠΑΝΑΓΙΩΤΗ ΚΟΥΡΟΥΜΠΛΗ ΣΤΟ ΛΙΜΕΝΑΡΧΕΙΟ ΑΙΔΗΨΟΥ





Από το Λιμεναρχείο Αιδηψού λάβαμε και δημοσιεύουμε το ακόλουθο δελτίο Τύπου:


Το Λιμεναρχείο Αιδηψού επισκέφτηκε ο κ. Υπουργός Ναυτιλίας και Νησιωτικής Πολιτικής Παναγιώτης Κουρουμπλής την 02-06-2018.

Ο κ. Υπουργός συνομίλησε με όλο το Προσωπικό και ενημερώθηκε από τον Λιμενάρχη Πλωτάρχη Λ.Σ. ΔΑΝΙΚΑ Σωτήριο για την δραστηριότητα, τα προβλήματα και τις ελλείψεις του Λιμεναρχείου.

Ο ίδιος μιλώντας στο Προσωπικό τόνισε τις προσπάθειες που καταβάλει για την επίλυση χρόνιων προβλημάτων του Λ.Σ.-ΕΛ.ΑΚΤ. και την ενίσχυση με Προσωπικό και Μέσα.

Ειδικότερα αναφέρθηκε στις διατάξεις που ψηφίστηκαν στο σχέδιο Νόμου όπως: Εισαγωγή στο Λ.Σ. μέσω Πανελληνίων εξετάσεων, νομική κατοχύρωση της διαδικασίας μεταθέσεων – αποσπάσεων Προσωπικού, βαθμολογική εξέλιξη Προσωπικού Λ.Σ., επισκευή- συντήρηση πλωτών και χερσαίων μέσων, προγραμματισμός προμήθειας περιπολικών σκαφών και οχημάτων νέας τεχνολογίας, ανανέωση των υπαρχόντων μέσων (πλωτά – χερσαία), αναβάθμιση στην ναυτική εκπαίδευση.

Ο κ. Υπουργός δεν παρέλειψε βεβαίως να αναφερθεί στο έργο που επιτελούν καθημερινά τα στελέχη του Λιμενικού Σώματος στους τομείς όπως το προσφυγικό, προστασία της ανθρώπινης ζωής στην θάλασσα, στην δίωξη λαθρεμπορίου και ναρκωτικών ουσιών, όπου το Λ.Σ. το τελευταίο χρονικό διάστημα έχει να επιδείξει τεράστιες επιτυχίες.

Κλείνοντας ευχαρίστησε όλο το Προσωπικό λέγοντας ότι τα στελέχη του Λιμενικού Σώματος βρίσκονται πολύ ψηλά στην εκτίμηση της ελληνικής κοινωνίας και ζήτησε να επιτελούν το καθήκον τους καταβάλλοντας το μέγιστο των δυνατοτήτων τους στην ασφάλεια και την εξυπηρέτηση του Πολίτη. Τόνισε δε ότι απαιτεί σεβασμό και σωστή συμπεριφορά απέναντι στους πολίτες και κάθε συναλλασσόμενο με τις Υπηρεσίες του Λιμενικού Σώματος.

Στην συνέχεια ο Λιμενάρχης Αιδηψού ευχαρίστησε τον κύριο Υπουργό για την επίσκεψή του στο Λιμεναρχείο και σε ένδειξη τιμής απένειμε το θυρεό της Υπηρεσίας, επισημαίνοντας ότι είναι πρώτη φορά που επισκέπτεται το Λιμεναρχείο Αιδηψού Υπουργός Ναυτιλίας.

Στην συνάντηση παραβρέθηκαν ο Διοικητής 4ης ΠΕ.ΔΙ.Λ.Σ. Αρχιπλοίαρχος Λ.Σ. ΤΣΕΛΙΚΗΣ Αλέξανδρος και ο Πρόεδρος του Ο.Λ.Ν.Ε. κ. ΠΑΠΑΝΔΡΕΟΥ Ανδρέας.









Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου